Ureaplazma urealyticum počas tehotenstva
Pred dwom tyzdnami mi brali vyter.Dnes som bola u gyn, a vysledky boli zle teraz som w 7 t.t. a zistili mi ureaplazmu urealiticum ... nemozem teraz nic brat kvoli plodu...doktor mi predpisal nejake cipky do posvy ale tie mozem brat az w 13 t.t. moze tato choroba ublizit dietatku??..a vyliecia ma tie cipky z toho .??. :(
@zeusgass ahoj ja už som po dvoch tehotenstvach...pôrodoch... Pri prvom som mala ureu veľmi som sa bála a rodila skorej v 36tt...či to bolo za to neviem....výtoky to máš určite skrz tehotenstva to je normálne....ak ti môžem poradiť buď hlavne v kľude a ber aj 500mg aj dva krát denne magnézium....myslí len na seba a bábätko a buď v kľude...všetko dobre dopadne....
@greenfeya Tak to ma mrzi, ale ono je to taka alchymia. Kazdy gynekolog povie nato nieco ine. Bezne atb, ktore sa mozu brat v tehotenstve na nu vacsinou nezaberaju. Niekto to lieci, niekto nie. Je to skor suhra viacerych veci ze sa to takto bohuzial udialo. Kazdopdne chapem obavy, verim ze sa ti podari preliecit a coskoro to dobre dopadne!

@mita13 ahoj, viem ze uz je to velmi stara zalezitost podla datumu pridania, ale prespisala mi dr summamed na ureoplazmu v 21tt a pride mi to skoro zbytocne brat kedze to vraj moc nezabera. Prosim, pamatas sa este ako ti dopadli toe kontrolne stery? Zabral ti? Dakujem moc za info.