icon

Ureaplazma urealyticum počas tehotenstva

mishka12333
18. feb 2013

Pred dwom tyzdnami mi brali vyter.Dnes som bola u gyn, a vysledky boli zle teraz som w 7 t.t. a zistili mi ureaplazmu urealiticum ... nemozem teraz nic brat kvoli plodu...doktor mi predpisal nejake cipky do posvy ale tie mozem brat az w 13 t.t. moze tato choroba ublizit dietatku??..a vyliecia ma tie cipky z toho .??. :(

Strana
z5
yanisko
26. aug 2019

@mita13 ahoj, viem ze uz je to velmi stara zalezitost podla datumu pridania, ale prespisala mi dr summamed na ureoplazmu v 21tt a pride mi to skoro zbytocne brat kedze to vraj moc nezabera. Prosim, pamatas sa este ako ti dopadli toe kontrolne stery? Zabral ti? Dakujem moc za info.

zeusgass
21. dec 2020

@barbora84 dobry chcela by som sa spytat mali ste pri ureoplazme vytok sprevadzany akoby unikom vody?zo mna v kuse nieco tecie a je to ako cira voda bez zapachu

nunu1985
21. dec 2020

@zeusgass ahoj ja už som po dvoch tehotenstvach...pôrodoch... Pri prvom som mala ureu veľmi som sa bála a rodila skorej v 36tt...či to bolo za to neviem....výtoky to máš určite skrz tehotenstva to je normálne....ak ti môžem poradiť buď hlavne v kľude a ber aj 500mg aj dva krát denne magnézium....myslí len na seba a bábätko a buď v kľude...všetko dobre dopadne....

zeusgass
23. dec 2020

@nunu1985 dakujem su zlata, ja uz 26 tr rizikove bola som aj v spitali skracuje sa mi krcok a magnezia strasne vela berem, no bohvie ci urea za ro moze, prve tehotenstvo a uz som starsia🤔

daffynko
26. jan 2023

@zeusgass ahojte vidim ze je to uz stara tema ale skusim ako ste dopadli ties mi zistili ureaplazmu som v 14tt hodnota je 10^4 velmi sa bojim o babetko

greenfeya
28. apr 2023

@daffynko ahoj, ako si dopadla? Dali tu ureu prec a cim? Ja mam teraz na 18tt ureu a kvasinky, a musim to surne vyliecit.

yanisko
29. apr 2023

@daffynko Neboj sa, ja som to mala s oboma detmi a nic sa im nestalo. Ma to kazda druha..

greenfeya
29. apr 2023

@yanisko samozrejme, len som v 20+ tt dostala s toho zapal placenty a potom plodovych vod a v 25 tt mala som potrat. A v placente ako dovod nasli ureaplazmu

daffynko
29. apr 2023

@greenfeya ahoj pila som antibiotika ale moja dr to neriesi vobec ani konrtolny ster nerobila tak sama neviem ako som na tom ale kazdy vravi ze to ma vela zien a da sa to uplne vyliecit len po porode

yanisko
30. apr 2023

@greenfeya Tak to ma mrzi, ale ono je to taka alchymia. Kazdy gynekolog povie nato nieco ine. Bezne atb, ktore sa mozu brat v tehotenstve na nu vacsinou nezaberaju. Niekto to lieci, niekto nie. Je to skor suhra viacerych veci ze sa to takto bohuzial udialo. Kazdopdne chapem obavy, verim ze sa ti podari preliecit a coskoro to dobre dopadne!

Strana
z5