Užívala som Zinnat dvakrát počas tehotenstva
Ahojte žienky, som presne 17tt+6d a našli mi opakovaný zápal močových ciest na ktorý mi dali zinnat aby mi to neprešlo do obličky ktorá sa ukázala pri sone ako zvačšená .. Mám obavy že druhý krát za tehu užívam zinnat ... Viem že inú alternatívu nemám :( kedže mi povedali že za 2dni by mi mohlo pokojne chytiť obličku . Prosím máte niektorá skúsenosť s užívanim už 2krát za tehu Zinnatu ? Ďakujem vopred za vaše odpovede .
mne po 2 dňoch bratia Zinnatu 500 zacala alergicka reakcia. Svrbia ma ruky- dlane a chodidlá. Mám zápal v hrdle a som v 14tt+5. Ak zajtra neprestane idem k lekárke
@trimity222 drzim palce
Takže potvrdena alergia na zinnat. Najväčší gól bola reakcia lekárky a čo teraz s tebou. Ostávam na samoliečbe kloktaním. Existuje nejaká náhrada?
@trimity222 Ako samoliecbu odporucam grepovocitronovu alebo grepovopomarancovu stavu 3x denne a 2 dni mas po chorobe. Nie vsak dzus z obchodu, ale cerstvo vytlacena stava z 1 grepu a 1 citrona 3x za den, bud v rucnom alebo elektrickom odstavovaci. A obmedzit pecivo (vsetko co obsahuje psenicu), mlieko, mäso, tak aby sa bakterie a virusy nemnozili. Ja sa liecim takto
@trimity222 vhodne/ bezpecne pre tehotne su penicilinove antibiotika este, ak teda samoliecba nepomoze. Samozrejme ak nieste alergicka aj na tie. Drzim palce

@saty.predaj , ja som brala zinnat 500, v siestom tydzni tehotenstva, netreba sa toho bat, aj ja som si nadavala ze som to odkladala, som sa tydzen snazil azo zapalu dostat sama, teraz 20 tt a antibiotika znova, ma ten moj mechur nechce pocuvat 🙂