Užívanie Klaritromycinu a Ketonalu v 1. trimestri tehotenstva
Ahojte, uu som hladala v diskusiach ale nenasla som odpoved. Pred zaciatkom uzivania atb klaritromycinu som si urobila test a vysiel negativny ,zacala som ich uzivat a po 5dni som zacala mat hnedy vytok a bolest ako pri menzese tak som si na noc dala ketonal(iba ten mi od mens.bolesti zabral) a ma druhy den rano som si len tak urobila test a vysiel pozitivny.. Samozrejme ze som vsetko vysadila ale mam stres. Test mi vysiel pozitivny na cca 20den od styku. Zajtra idem ku gyn ale zaujimalo bya ci mala niektora taku situaciu ze uzivala Atb alebo NSA v prvych tyzdnoch tehu a ci ste boli nejak specialne kontrolovane u lekarov... Este mi sestricka vravi ze test mohol vyjst aj falosne pozitivny... I ked nedocitala som sa ze by niekto mal takuto situaciu. Vopred dakujem. Som z toho mimo uz 3den a tolko stresu a placu co som si zazila za posledne dni uz mam fost. Pekny dnik
@ronduska upokoj sa, niektoré ženy nevedia do 3. mesiaca, že sú tehotné a pojedia a popijú všeličo… nádych, výdych, nerozmýšľaj hneď nad negatívnymi scenármi, keď ešte nemáš ani tehotenstvo potvrdené gynekológom
@terezka2911 Dakujem za ppvzbudenie 🙂 ano viem ze niekto poje popije,no davala som si vzdy pozor a toto ma riadne zaskocilo :/

@ronduska upokoj sa, niektoré ženy nevedia do 3. mesiaca, že sú tehotné a pojedia a popijú všeličo… nádych, výdych, nerozmýšľaj hneď nad negatívnymi scenármi, keď ešte nemáš ani tehotenstvo potvrdené gynekológom