Užívate Duphaston?
Baby som v prvom trimestri...mala som v poriadku vsetky vysledky,len mi zistili ze som trochu anemicka,dr.mi hned predpisala duphostan...ziadne tazkosti nemam,myslite si,ze je potrebne ho uzivat,akebo sa poradit s inym dr.? Je znama tym,ze nie je dobra vo svojom obore a rozmyslam ze ju zmenim...
ja som užívala Duphaston prvé 4 mesiace, tiež kvôli udržaniu plodu, neviem o tom, že by sa pri anémii predpisoval duphaston veď to sú hormonálne tabletky. pri anémii sa užíva železo...
tiež som užívala Duphaston na udržanie plodu 4 mesiace, potom už len magnezium a železo. Ak máš pochybnosti o lekárke tak ju vymen skôr ako bude neskoro ale nemyslím že by ti chcela uškodiť.
duphaston som brala v oboch tehu do konca 16 tt. nie je na tom nič zlé. ale nie je to na anémiu ale na udržanie plodíku. na anémiu ti mal dr. predpísať železo a tiež kyselinu listovú.
dufik sa berie na udrzanie a vacsinou do 12tt , ale urcite nie na anemiu 😀 na anemiu je dobre ferro folgamma a mozes si ho kupit sama alebo ti predpise dr , je to zelezo + k.listova . alebo klasika vela zeleniny ovocia a melasa je dobra na prisun zeleza 🙂
ale v podstate ma asi pochybnosti tak ti ho radsej predpisla , a ty si klup tabletky alebo sumaky so zelezom 🙂 asi to nebolo az take hrozne ked ti to nepovedala

Ahoj, ak chceš vymeniť gynekológa, tak ti v tom nič nebráni...No čo sa týka duphastonu, tak ten sa zvykne predpisovať v 1.trimestri tehu na udržanie plodu. Ja som ho tiež pri synovi brala do 12 tt...