icon

Úzkosť v 31. týždni tehotenstva

13. sep 2020

Dobrý deň prajem, momentálne som v 31 týždni tehotenstva a stáva sa mi už zopár týždňov- približne od 22 týždňa to že ak cítim pohyby môjho bábätka prevalí má neskutočná úzkosť a veľmi nepríjemný pocit. Neviem ako to mám ďalej riešiť a čo to vlastne je.

jaskolka
13. sep 2020

A prečo cítiš úzkosť?Co presne ta trápi pri tom? obvykle práve pohyby bábätka ženu upokoja, že všetko je v poriadku, bábätko sa hýbe a tešia sa z toho pocitu. Bolo to plánované tehotenstvo? Alebo nejaké problémy v rodine, je to chcene dieťa?Kým nezistís dôvod úzkosti, nič s nou nevieš urobiť.

lenuska9999
13. sep 2020

Ak by to pretrvavalo išla by som k psychologicke. Aby si nakoniec nedostala nejakú poporodnu depresiu, nie je to sranda

alisaela
13. sep 2020

Ahoj, mne sa stávala tiež taká vec. A vlastne doteraz (33tt) na zlomok sekundy som mala extrémne nutkanie rozplakať sa. Ale neviem či to je úzkosť, dojatie 🤷🏻‍♀️ niekedy pustim slzu, niekedy ako príde, tak odíde. Ked som zistila,ze to tak mame viaceré, prestala som to riešiť. Asi iba hormóny. Ale je to fakt chvíľková záležitosť.

mimkao
13. sep 2020

Ahoj. Ja som to tak mala v prvom tehotenstve. Vôbec som si tie pohyby neužívala, mala som pocit, akoby moje bábätko bolo votrelec a až ma to desilo.
Teraz, naopak, si vychutnávam každý jeden pohyb a neskutočne ma to upokojuje, že viem, že je malinké v poriadku.

Neboj, tie nepríjemné pocity ťa prejdú, keď porodíš.

kiki68
13. sep 2020

Ja som mavala v tehu uzkosti a depresiu. Po porode ani tuk. Stratilo sa to uplne