V 2. týždni mám veľa kyseliny. Čo by mi pomohlo?
ahojte konikacky, mam problem som v 2tt a dennodenne zvacam vsetko co zjem, vipijem,neudrzim v sebe absolutne nic, som slaba, bleda...k tomu mam hrozne vela kyseliny, nenormalne vela, az ma dnes z toh zacalo palit hrdlo, nic mi nezabera,nerada by som sla do nemocnice, a mozete poradte, dakujem vam vsetkym.katka
mne radil dr ked som čakala malox alebo piť sulinku alebo fatru a vyhýbať sa korenistému a sladkému jedlu.
gastrotuss alebo tums si pytaj v lekarni ..to mozes aj ked si tehu, blbe ze to mas takto na zaciatku..ku koncu zvykne byt horsie
Ahoj, ja by som nedala na také babské rady. Neviem čo presne pomáha, ale keď som bola na začiatku tehu, tak moja gyn. mi vravela, že ak by som začala náhodou zvracať alebo by som mala akékoľvek takéto problémy, tak hneď mám prísť za ňou. Pretože teraz je doba taká, že tehotná žena nemusí už ani deň "trpieť". Skús sa radšej poradiť s lekárom. A babská rada ... mne pomáha pohár studeného mlieka. Ale to asi nemám to čo ty ... 🙂)
Ahoj mne veľmi pomohlo ked som vypila pohár teplého mlieka ešte aj v noci som ho pila, a k tej nevolnosti kámoška je teraz tehotná a dr. jej predpísať nejaké čipky aby jej nebolo zle tak sa skús opýtať toho svojho.
ja som mala problemy so zahou az v 2 trimestri, ale pomahalo mi "chrumanie" mandli aj so supkou a pitie fatry. ku koncu, mi uz nezaberali ani tie, ale to uz bolo v norme, musela som vydrzat
na zahu a kyselinu mi pomaha mlieko... a na nevolnosti som si kupila homeopatikum cocculine myslim sa to volalo
mne zaberaju tablety Gastrocynesine, tusim su to homeopatika..myslim, ze sa mozu aj dve naraz. ale uplne najlepsie su "polystyrenove" chleby. staci jeden pochrumat a kyselinu to pekne stiahne.
momentalne sice problemy nemam, ale oni sa urcite ku koncu teho este vratia, tak jedno aj druhe mam pre istotu v zasobe 🙂

soda bikarbona,pol lyžičky zapiť vodou 😉 prvé dve tehu som sa 4m bez nej ani nehla 😉 no dnes su už tuším aj niake tablety...