icon

V ktorom mesiaci tehotenstva môže mať žena výtok?

stanca22
17. jan 2012

Prosim, napiste mi, som velmi zvedava ...

bosoriak
17. jan 2012

V kazdom.

lucinka4
17. jan 2012

ja mam vytok skoro cele tehu,pokial nerobi problemy ako svrbenie a palenie tak je to v poho....pokial sposobuje problemy tak to treba preliecit,hrozi riziko predcasneho porodu... doki mi hovorila este pri prvom,ze taky vytok chrani babo...je pravda,ze ked sa namaham menej tak je vytok slabsi a ked mam narocny den tak silnejsi takze na tom nieco bude 🙂

zuzana17
17. jan 2012

v ktoromkoľvek týždni, mesiaci

lady511
19. jan 2012

ide o to aký je to výtok či krvavý alebo len biely..ja som mala počas tehu stále biely výtok...aj bielkovinu v moči...a to ej vraj v tehu ak je vysoký tlak...ale ja som mala tlak v norme... 🙂 takže ma len sledovali v poradni...treba si to však všímat..a povedat to v poradni ale nemusí to byt nič vážne

petah82
19. jan 2012

cely cas, stale, priesvitny vodnaty

lucka1987
19. jan 2012

mne zacal vytok v prvych tyzdnoch... potom som ho zas nemala a asi od polovice tehu som zas mala... ale vzdy ol priesvitny, malo, a bez zapachu...

feb13
19. jan 2012

husty biely asi od 5tt ale len malicko a neskor stale viac

kacsik
20. jan 2012

Ja ho mám od začiatku tehu 🙂

suzena
13. feb 2014

dobry den ... chcela bi som sa informovat na tehotenstvo test mi neukazuje ze som tejotna ale mam take priznaky ako zvracanie napinavost zaludka pobolievava ma v bruchu paly ma zaha a mam biely vitok 2x dene menstruvaciu som mala pret tizdnom no mala som celke bolesty este som nebola tehotna neviem co mi je a neviznam sa v tom moze zena mat menstruaciu aj pocas tehotenstva?