icon

V ktorom týždni tehotenstva vám nabehli strie?

limetka69
15. dec 2015

Žienky, v ktorom týždni tehotenstva ste popraskali a kde? Viem, že sa treba, mastit, že veľa robia gény. Ale zaujíma ma to. Takú tému som tu nenašla.

Strana
z3
lubka3232
12. jan 2018

mne az po porode, paradoxne. a to som sa kremovala od bepanthenu az po kokosovy olej

lilu74
25. jan 2018

Tiez az po porode ale len na prsiach na ktore som zabudla🙈brusko som si kremovala od prveho dna ako som zistila ze som tehu😂v lete bepanthenom v zime olejmi.

lilu74
27. feb 2018

akurat na prsiach po porode, ale inde nikde, cely cas som sa kremovala - olejmi a bepanthenom🙂

marka13
28. feb 2018

@marka13 Nahodou som zas nasla tuto temu ,a po roku a druhom porode hlasim: ziadne strie nenabehli. Pribrala som tentoraz 16 kg,rodila som ako 90 kilovy hroch, cele tehu som nic nekremovala, pokozka uz tiez najmladsia nie je...mam teraz 38.... Je to proste genetika. Nikto ma nepresvedci,ze daky krem pomoze. Myslim,ze baby co poctivo kremovali a nemali potom strie, by ich nakoniec nemali ani bez kremovania... Zato metlicky a krcove zily mam take, ze vyzeram ako by mi nohy potetovali...😭

dena2343
5. sep 2018

@marka13 tak to máte šťastie. Ja pri prvom tehu nič. A teraz pri druhom som aj menej pribrala aj bola viac v pohybe a teraz ku koncu tehu sa mi spravili strie okolo pupku. A to som sa viac natierala ako pri prvom tehu. Veľmi ma to trápi lebo to je už na vždy. 🙏🤦‍♀️

Strana
z3