icon

V ktorom týždni zvracanie začalo u vás?

8. jún 2024

Ahojte ja som v 8tt a ešte som nezvracala vôbec čo som rada 😅 trochu ma bolia prsia a neskutočne ma preháňa, stále chodím na veľkú dnes som bola už 5x a ide ma šlahnúť 🙈 aké ste mali vy príznaky? Ďakujem

jazula
8. jún 2024

Celé tehotenstvo som nezvracala ani raz 🙂. Boleli prsia a podbrušok, neskôr som mávala kyselinu a nemohla som spať nadránom…

minenkak
8. jún 2024

Raz som vrátila von čo som zjedla,ale to som sa tak obzrala mastných halušiek s kapustou,že aj keby som nebola tehotná ide to von,aspoň sa pes dobre nazral

minenkak
8. jún 2024

Príznaky som mala ,že som nemala menštruáciu a v šiestom mesiaci mi začalo rásť brucho a nakoniec prišlo dieťa ako potvrdenie tehotenstva a to som už 100%vedela,že som bola tehotná

anna_anicka83
8. jún 2024

@minenkak U mňa to isté, len trikrát (3deti). Keby som nemala brucho, tak ani neviem, že som tehotná😉

tanyan
8. jún 2024

Nevoľnosť nie je povinný príznak tehotenstva. Ja som nezvracala ani raz. Na tie hnačky odporúčam Hylak.

martinka13
8. jún 2024

Nikdy v žiadnom tehotenstve

kiki68
8. jún 2024

Niekde 6tt, z nicoho nic. V 8tt to uz bolo ze zle. Kybel pri posteli

domcavesel
8. jún 2024

Ja som v polke tehotenstva a nebolo mi zle ani raz 🤷🏼‍♀️

kiki68
8. jún 2024

Boze baby, co by som ja za to vtedy dala, mne bolo zle jak psovi 😂

martaatram
8. jún 2024

Okrem krcku a hematomu som nemala nic v tehotenstve … ziadne nevolnosti,ziadne chute… pribrala som 9 kg a citila som sa netehotne 😂🤷‍♀️

dixitka
8. jún 2024

Mne začalo byť mierne zle (nechutenstvo) už tak týždeň po oplodnení 😅 netušila som ešte, že som tehotná, myslela som, že sa mi asi vracia histamínová intolerancia, alebo že mám priveľa stresu v práci. Od takého 6. - 7. tt mi už bolo fest zle a trvalo to tak asi do 13. - 14. tt, aj keď som vracala iba raz - myslím, že v tom siedmom týždni to bolo.

dadka1997
8. jún 2024

Pri prvom, asi okolo 9tt vracala som iba raz, uplne ze top mi ostalo okolo 20tt...
Pri druhom cele tehu mi bolo zle, okolo 9tt som mala infuzky a potom aj v 25tt som bola na infuzkach
Teraz v treťom mi bolo zle od 8tt do 14tt a sem tam aj teraz mi pride zle nevolno

tya12
8. jún 2024

Pchch , u mňa to bola hrôza od začiatku tehu cca 5tt až do úplného konca tehu.
Zvracanie každý deň aj 10-15x
Aký koľvek možný pach mi vadil..
Aj čisté prádlo, prášok, aviváže, manžel po okupaní , proste všetko. 🤣🤣🤣
Nevedela som sa dočkať kedy konečne porodím.
Za celé tehu som pribrala iba 4kg 🫣
Niektoré vône nemôžem cítiť ani teraz ešte po tehotenstve..
Ale ja som bola extrém , toto neprajem nikomu.
Ešte aj na pôrodnej sále má napínalo 🫣😬🙈

vilma7
8. jún 2024

2x tehotná, ani v jednom prípade žiadne viditeľné, vnimatelne príznaky. Jedine meškal menzes a bola som tehotná.

domiklik
9. jún 2024

6 tyzden

brendicka
10. jún 2024

Mne začalo tak vstrede 2mesiaca. Teraz od 3mesisca už začali aj migrény. Zachranili tabletky proti zvracaniu čo mi predpisala gyn.