icon

Vdýchla som mentolku - čo teraz?

feferonkan
20. dec 2018

Ahojte zeny. Cudna otazka
Ale pred chvilkou som vdychla mentolku. Taka mala polcentimetrova cukrova mentolka, mensia ako tic tac. Hned som zacala kaslat ale nevykaslala som ju. Kolegyne povedali ze sa mi to isto len zdalo a ze som ju prehltla. Ale stale mam pocit niecoho pod krkom (hornej casti hrude) a stale pokasliavam.
Bolo to take malinke ze fakt neviem kam to islo.
Mate s tym skusenost? Je to nebezpecne ak by som to vdychla do priedusiek, alebo sa to rozpusti? Vdaka za rady.

Strana
z2
maciatkolulu
21. dec 2018

@bianka532 to sa štát môže.... je to tragédia. Ale v tomto prípade to na to reálne nevyzera

maciatkolulu
21. dec 2018

@lindusss2016 prečítaj si iné témy od "poškodenej"a budeš vedieť asi ktorá bije. Ja si myslím,že som riadne precitlivela a aj bola,ale zjavne nie som až tak😁😁😁každopádne držím autorke palce,aby daná mentolka bola na správnom mieste,vianočný šalát neublížili a vaječný likér nepila😂🤣😂

anjika44
21. dec 2018

A keď sa napiješ vody, neskĺzne ti dole? Lebo mne keď niečo uviazne v krku, tak mi to pomôže. Alebo si vopchaj ruku do krku, ako najhlbšie dokážeš. Ja som raz v noci sa nemohla nadýchnuť a len to mi pomohlo, že som si vopchala ruku až takmer do žalúdka.

lindusss2016
22. dec 2018

@maciatkolulu ale ved ja som jej pisala hned, ze s najvacsou pravdepodobnostou ju prehltla, len jej mohla zabehnut a trosku podrazdit hrdlo, preto ten divny pocit. Tvrdit jej to vsak na 100% nemozem, lebo sa to naozaj mohlo stat a ja nie som lekar a ani ju neviem vysetrit. Fakt si nemyslim, ze ju vdychla, ale ani nemam potrebu sa jej vysmievat, ze je precitlivena. Jednak vieme, ze hormony v tehotenstve robia svoje a po druhe kazdy clovek je iny, ja tu bezne citam aj ovela absurdnejsie temy.
BTW v plucach urcite nemas prostredie ako v pohari s vodou, to by ti dost znemoznovalo dychanie 🤔

Strana
z2