Veľké bolesti ku koncu tehotenstva
Zdravím , som v 37+2tt, u gyn na poradni všetko ok. Otvorená na špic prsta, kŕčok mäkký a skrátený na 1cm ak som dobre pochopila
Ale bolesti ktoré trvajú už vyše týždňa sú neznesiteľné, mám doma ešte syna 2,5 ročného, o ktorého sa nevládzem starať , neviem od bolesti dvíhať nohy , prevalit sa v posteli či chodiť , postaviť sa z postele. Extrémne ma bolí panva, celý spodok od spodu akoby riadna svalovica a zároveň rezava bolesti - kosti, dnes do toho začali aj extrémne kríže boliet. Malý je v poriadku v brušku akurát má menšiu váhu a je viac ospaly v brušku a strašne nízko položený teda dole hlavou a nízko , hlavičkou nalieha. Keď som toto gyn povedala vraj je to normálne , toto je moje druhé tehu, no toto je normálne? Pri privom tehu som to nemala , teraz sa od bolesti nedá vydržať , kríže dnes tak hnusne bolia akoby ma ako seknut
Čo mám robiť ? Je to normálne ? Lebo chápem mierne bolesti v tehu dobre ale až také že sa ledva viem hýbať cez slzy sa hýbem.
@anonym_autor normalne to je, u nas v nemocke na to ponukali akupunkturu. Tiez Joga pre tehotne vie ulavit, pripadne niekoho, co sa vyzna cez fyzioterapiu
@kiki68 Vyskúšam♥️
Je to normalne. Nema to kazda, ale ja som to mala tiez.
Je to normalne. Nema to kazda, ale ja som to mala tiez.
@anonym_2cc2d3 a pretrvávavali tie bolesti že celý deň ? Aj v noci ?
A si si istá, že sa Ti nerozbieha porod?
Skus si dat teplu sprchu. Hlavne na krize... kedy si mala poslednu poradnu? Kedy mas dalsiu?
A si si istá, že sa Ti nerozbieha porod?
@anonym_5cfacc netuším , len je to čím ďalej tým horšie každým dňom bolesti silnejú , dnes som bola na kontrole a po kontrole mi dr povedal že malý je nízko, no po tej kontorle má extrémne bolia kríže dnes akoby ma seknut šlo plus keď sa malý jemne pohne tak mám tlak v mecburi a akoby vo vagíne že proste idem sa pocikat a o sekundu to prejde 🙈
Skus si dat teplu sprchu. Hlavne na krize... kedy si mala poslednu poradnu? Kedy mas dalsiu?
@maryetta dnes som mala ďalšiu mám piatok 🙈 mávam časté kontorly kvôli váhe bábätká.
Tak "tlaky" ze babo vypadne som mala posledne dni. Ale ze by to bola nejaka "extremna" bolest ktora by ma nejako pocas dna ci noci "rusila" som nikdy nemala. Vlastne ani pocas porodu. Jedine ozaj ze ti tlaci na nejaky nerv mozno. To mala zas svagrina. Jej pichli aj na pohotovosti nieco.

@anonym_autor normalne to je, u nas v nemocke na to ponukali akupunkturu. Tiez Joga pre tehotne vie ulavit, pripadne niekoho, co sa vyzna cez fyzioterapiu