icon

Výraz zadná jama na vyšetrení Sone: Čo znamená?

mimuska0407
5. jan 2024

Ahojte prosím som v 14 týždni a na Sone rozprávajú niečo o zadnej jame a ze bábätko nebude v poriadku stretli ste sa s tým?

babulkomale
5. jan 2024

@mimuska0407
na sone rozprávaju nieco?
Ak si neplnoleta, vezmi mamu alebo otca, niekto snad bude vediet komunikovat s lekarom.

mimuska0407
autor
5. jan 2024

@babulkomale som plnoleta a viem komunikovať s lekárom ale ci sa s tým niekto stretol

barboraamatejko
5. jan 2024

@mimuska0407 myslia tým zadnú jamu lebečnú (pogoogli, čo všetko sa tam nachádza), nieco v tejto oblasti sa im nebude zdať byť v norme

martinka13
5. jan 2024

No mali by Ti všetko vysvetliť. Nie len "niečo rozprávajú ". Ak nevysvetlia, pýtaj sa !

diewcatqoo
6. jan 2024

Ak by lekari na sone rozpravali nieco a davali by mi najavo, ze babo asi nebude v poriadku, nepohla by som sa z ordinacie dovtedy, kym by mi niekto normalne nevysvetlil o co ide, ake postihnutie hrozi a ake su dalsie moznosti.
Budes matkou, si zodpovedna uz nielen za seba, ale aj za svoje dieta. Zacni sa podla toho spravat a nenechavaj sa nikym nikdy odbit, pokial ide o zdravie a zivot tvojho dietata.

kessica87
6. jan 2024

@mimuska0407 ide o tvoje dieťa, nechápem prečo sa neozývaš keď nerozumieš u doktora. Čo očakávaš tu na MK,že kto Ti dá odpoveď?