Vysoká hodnota NT v tehotenstve
Prosím akú najvyššiu hodnotu NT (sijoveho prejasnenie) ste mali v tehotenstve a napriek tomu bolo všetko ok?
Ja ju mám vraj veľmi vysokú vzhľadom k tomu o aký skorý týždeň ide. (10+0 NT 2,8).
Ďakujem....
@anjelicek26 navrhol morfologicky ultrazvuk..ja presne uvažujem nad trisomy alebo nipt testami
NT2.9 v 12+5
Mala som nifty testy aj morfo mi spravil aj v 16+0 aj v 20+0
My sme tiez dali robit rozsirenu genetiku aj kvoli mojmu veku...urcite do toho chod, inak nebudes cele tehotenstvo poriadne spavat... Drzim velmi palce, nech je male v poriadku.
NT som mala 2,9...riziko dawna 1:25... podstúpila som amniocentézu a maličká je zdravá 🙏🍀♥️

Svagrina mala 3,5 a maly je zdravy ako ryba, mala 42 rokov tak jej ako bonus vyslo DS 1:3... na rozsirenu genetiku nesla, je ucitelka v specialnej skole, pre nu to nebol nejaky "problem", na maleho sa tesili... je zdravy, preskocil dve triedy, studuje fyziku od 17tich.... kazdopadne je to ukazovatel, ze nieco nie je v poriadku, treba poriadnu diagnostiku, chapem, ze sa bojis... moze to vyjst tak alebo tak, je to v Bozich rukach... my sme vysledky genetiky dostali vcera, maly je zdravy, maximalne mi odlahlo. A ty bez tych testov tiez kludnejsia nebudes. Co ti navrhol lekar?