Vysoké hCG v 4. týždni tehotenstva
Dnes mi volal dr. že mám prísť opäť v piatok na odber kvôli vysokému hcg 1000. Je to vážne? čítala som že to môže byť zlé tehotenstvo nejaké vývojové chyby alebo také voľačo. Máte takú skúsenosť a dopadlo to dobre? Ďakujem vám 🙏🏻
Ja som mala 2049 tak neviem, čo na tom môže byť vážne ??
Nie, mohla si otehotniet skor, bez usg by som nerobila stresy
@alenka1609 ide o to ,aby stúpalo ako má. Kvôli samotnej hodnote by som sa nestresovala.Kľudne si mohla mať skôr ovuláciu,alebo môže ísť o dvojičky.
@anjelicek26
@nikoleta999
@monsterablue tiež neviem prečo ma hneď strašia 🫣 presne začala som čítať a hľadať a teda nic pozitívne som nenašla, už radšej nebudem.
Sono mi už robili ale ani nič nevideli a samozrejme že nie je to skoro.
Rátam to dobre pretože viem presne kedy bola menštruácia a aj nám kázali sa snažiť, inak my riešime ivf a takto medzi časom sa nám podarilo prirodzene,preto sme hneď šli k dr.
Nikoletka ty keď si mala také hcg bolo všetko v poriadku nakoniec? Či máte dvojičky? Ďakujem vám
Menstruacia je jedna vec a ovu druha, ta mohla byt aj 8dc ale aj 16dc. Pri hodnote hcg nad 1000 by malo byt vidiet uz gestacny vak. Asi preto chcr kontrolu ci nejde o mmt.
Toto su moje testy 9dpo bol u mna 18dc.
@xxemma no a čo dobre? Bolo všetko v poriadku?
@alenka1609 pocuj ale to vysoke hcg co citas je podla mna beta hcg a to sa robi pri tripple testoch, kde s a skumaju vyvojove vady. vtedy ano, vyssiel beta hcg moze znamenat nejaky problem, ale u teba v tomto vcason stadiu tehotenstva to neznamena, ze nieco nie je v poriadku s dietatom a podla mna to doktor chce iba na kontrolu, ako stupa...
@alenka1609 ano, mame skoro 3r
@alenka1609 ano, mame skoro 3r
@xxemma jej to je super 😌 som rada že je to v poriadku, dúfam že to bude aj môj prípad
@alenka1609 pocuj ale to vysoke hcg co citas je podla mna beta hcg a to sa robi pri tripple testoch, kde s a skumaju vyvojove vady. vtedy ano, vyssiel beta hcg moze znamenat nejaky problem, ale u teba v tomto vcason stadiu tehotenstva to neznamena, ze nieco nie je v poriadku s dietatom a podla mna to doktor chce iba na kontrolu, ako stupa...
@babushkaem dúfam že to tak bude, naozaj ma vystrašil, bola som u neho tento týždeň v utorok a teda volal že v piatok znova zopakuje test na hcg
@babushkaem dúfam že to tak bude, naozaj ma vystrašil, bola som u neho tento týždeň v utorok a teda volal že v piatok znova zopakuje test na hcg
@alenka1609 stres ti teraz urcite nepomoze!
@alenka1609 stres ti teraz urcite nepomoze!
@babushkaem áno viem snažím sa zamestnať hlavu, ďakujem
@babushkaem áno viem snažím sa zamestnať hlavu, ďakujem
@alenka1609 Mám len syna a síce v 5tt začal potrat, ale bolo to kvôli hematomu a zaujímavé, že nič nevideli, lebo mne pri príjme v nemocnici hneď povedal dr. že pri 2000 už by niečo malo byť vidno a aj bolo normálne gestačný vak s plodom ... o týždeň už bilo srdiečko ...
@alenka1609 Mám len syna a síce v 5tt začal potrat, ale bolo to kvôli hematomu a zaujímavé, že nič nevideli, lebo mne pri príjme v nemocnici hneď povedal dr. že pri 2000 už by niečo malo byť vidno a aj bolo normálne gestačný vak s plodom ... o týždeň už bilo srdiečko ...
@nikoleta999 tak to bolo super že to dopadlo dobre 😊 , zatiaľ to mám dobré aj ja, čakám tiež na sono či bude akcia srdiečka
@nikoleta999 tak to bolo super že to dopadlo dobre 😊 , zatiaľ to mám dobré aj ja, čakám tiež na sono či bude akcia srdiečka
@alenka1609 Tak držím palce, nech si potom užívaš už len bezproblémové tehotenstvo 🙂)
@alenka1609 Tak držím palce, nech si potom užívaš už len bezproblémové tehotenstvo 🙂)
@nikoleta999 ďakujem 😊

hcg tisic nie je ziadne katastroficke hcg, mozno si mala ovulaciu trochu skor alebo su tam dvojicky... neries to moc v hlave a necitaj na nete, kym nevies nic ineho... coskoro uvidia na sone vsetko...