icon

Vysoké hCG v 4. týždni tehotenstva

alenka1609
30. apr 2025

Dnes mi volal dr. že mám prísť opäť v piatok na odber kvôli vysokému hcg 1000. Je to vážne? čítala som že to môže byť zlé tehotenstvo nejaké vývojové chyby alebo také voľačo. Máte takú skúsenosť a dopadlo to dobre? Ďakujem vám 🙏🏻

anjelicek26
30. apr 2025

hcg tisic nie je ziadne katastroficke hcg, mozno si mala ovulaciu trochu skor alebo su tam dvojicky... neries to moc v hlave a necitaj na nete, kym nevies nic ineho... coskoro uvidia na sone vsetko...

nikoleta999
30. apr 2025

Ja som mala 2049 tak neviem, čo na tom môže byť vážne ??

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
kiki68
30. apr 2025

Nie, mohla si otehotniet skor, bez usg by som nerobila stresy

jaskolka
30. apr 2025

@alenka1609 ide o to ,aby stúpalo ako má. Kvôli samotnej hodnote by som sa nestresovala.Kľudne si mohla mať skôr ovuláciu,alebo môže ísť o dvojičky.

alenka1609
autor
30. apr 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@anjelicek26
@nikoleta999
@monsterablue tiež neviem prečo ma hneď strašia 🫣 presne začala som čítať a hľadať a teda nic pozitívne som nenašla, už radšej nebudem.
Sono mi už robili ale ani nič nevideli a samozrejme že nie je to skoro.
Rátam to dobre pretože viem presne kedy bola menštruácia a aj nám kázali sa snažiť, inak my riešime ivf a takto medzi časom sa nám podarilo prirodzene,preto sme hneď šli k dr.
Nikoletka ty keď si mala také hcg bolo všetko v poriadku nakoniec? Či máte dvojičky? Ďakujem vám

xxemma
30. apr 2025

Menstruacia je jedna vec a ovu druha, ta mohla byt aj 8dc ale aj 16dc. Pri hodnote hcg nad 1000 by malo byt vidiet uz gestacny vak. Asi preto chcr kontrolu ci nejde o mmt.

xxemma
30. apr 2025

Toto su moje testy 9dpo bol u mna 18dc.

alenka1609
autor
30. apr 2025
@xxemma

Toto su moje testy 9dpo bol u mna 18dc.

@xxemma no a čo dobre? Bolo všetko v poriadku?

babushkaem
30. apr 2025
@alenka1609

@alenka1609 pocuj ale to vysoke hcg co citas je podla mna beta hcg a to sa robi pri tripple testoch, kde s a skumaju vyvojove vady. vtedy ano, vyssiel beta hcg moze znamenat nejaky problem, ale u teba v tomto vcason stadiu tehotenstva to neznamena, ze nieco nie je v poriadku s dietatom a podla mna to doktor chce iba na kontrolu, ako stupa...

xxemma
30. apr 2025
@alenka1609

@alenka1609 ano, mame skoro 3r

alenka1609
autor
30. apr 2025
@xxemma

@alenka1609 ano, mame skoro 3r

@xxemma jej to je super 😌 som rada že je to v poriadku, dúfam že to bude aj môj prípad

alenka1609
autor
30. apr 2025
@babushkaem

@alenka1609 pocuj ale to vysoke hcg co citas je podla mna beta hcg a to sa robi pri tripple testoch, kde s a skumaju vyvojove vady. vtedy ano, vyssiel beta hcg moze znamenat nejaky problem, ale u teba v tomto vcason stadiu tehotenstva to neznamena, ze nieco nie je v poriadku s dietatom a podla mna to doktor chce iba na kontrolu, ako stupa...

@babushkaem dúfam že to tak bude, naozaj ma vystrašil, bola som u neho tento týždeň v utorok a teda volal že v piatok znova zopakuje test na hcg

babushkaem
30. apr 2025
@alenka1609

@babushkaem dúfam že to tak bude, naozaj ma vystrašil, bola som u neho tento týždeň v utorok a teda volal že v piatok znova zopakuje test na hcg

@alenka1609 stres ti teraz urcite nepomoze!

alenka1609
autor
30. apr 2025
@babushkaem

@alenka1609 stres ti teraz urcite nepomoze!

@babushkaem áno viem snažím sa zamestnať hlavu, ďakujem

nikoleta999
5. máj 2025
@alenka1609

@babushkaem áno viem snažím sa zamestnať hlavu, ďakujem

@alenka1609 Mám len syna a síce v 5tt začal potrat, ale bolo to kvôli hematomu a zaujímavé, že nič nevideli, lebo mne pri príjme v nemocnici hneď povedal dr. že pri 2000 už by niečo malo byť vidno a aj bolo normálne gestačný vak s plodom ... o týždeň už bilo srdiečko ...

alenka1609
autor
6. máj 2025
@nikoleta999

@alenka1609 Mám len syna a síce v 5tt začal potrat, ale bolo to kvôli hematomu a zaujímavé, že nič nevideli, lebo mne pri príjme v nemocnici hneď povedal dr. že pri 2000 už by niečo malo byť vidno a aj bolo normálne gestačný vak s plodom ... o týždeň už bilo srdiečko ...

@nikoleta999 tak to bolo super že to dopadlo dobre 😊 , zatiaľ to mám dobré aj ja, čakám tiež na sono či bude akcia srdiečka

nikoleta999
7. máj 2025
@alenka1609

@nikoleta999 tak to bolo super že to dopadlo dobre 😊 , zatiaľ to mám dobré aj ja, čakám tiež na sono či bude akcia srdiečka

@alenka1609 Tak držím palce, nech si potom užívaš už len bezproblémové tehotenstvo 🙂)

alenka1609
autor
8. máj 2025
@nikoleta999

@alenka1609 Tak držím palce, nech si potom užívaš už len bezproblémové tehotenstvo 🙂)

@nikoleta999 ďakujem 😊