icon

Vysoky tlak v tehotenstve

amarilka26
26. jún 2018

Ahojte dievcata, ako dlho ste boli hospitalizovane s vysokym tlakom? Ja som tlakar dlhe roky, no dnes ma preventivne poslal na pozorovanie gynekolog do nemocnice tak neviem co mam cakat :( rano nastupujem.

Strana
z2
tatianaba
30. júl 2018

Ja stale nechapem,preco to u mna neriesili skor. Mozno by sa nestalo to,co sa stalo. Dokonca baba,co so mnou lezala tyzden v nemocnici,tiez kvoli tlaku,rodila skor,lebo mala ten tlak zasa vysoky. Tak ju prijali este pred terminom a vyvolali porod. Nakoniec rodila akutnou sekciou.

lenzas
30. júl 2018

@danicabbb Tak urcite, ked tlak vysoky a vysledky krvi a bielkovina nie je OK, tak samozrejme lepsie byt pod dozorom, Ja som to myslela tak, ze ked budu vysledky OK a tlak bude v akceptovatelnych hodnotach (do 140/90), tak potom by nemali dovod drzat v nemocnici. Ved islo len o pozorovani, ked som dobre pochopila. Ja som kontrolovala kazdy den tlak a bielkovinu doma sama cele tehotenstvo + raz za cas mi robili odbery u lekara. A ked uz doma zacala mat nad 140/90 tak som uz isla do nemocnici.

danicabbb
30. júl 2018

@lenzas je to sila ten tlak v tehotenstve

danicabbb
30. júl 2018

@tatianaba toto sa vôbec, ale vôbec nemuselo stať dr ťa nala hneď poslať do nemocky a urobili by ti akútne sekciu nechápem počínanie si tvojej dr! Normál mám nervy

danicabbb
30. júl 2018

@tatianaba na čo čakala keď si bola tesne pred termínom

Strana
z2