Vyšší tlak a tvrdnutie brucha v 38. týždni
Ahojte maminky... V noci som sa zobudila na kašeľ s tým že som potom zvracala.... Žlč.... Čím to je? Máte skúsenosť? Výsledky z poradne mám dobré, akurát mám trošku vyšší tlak... tvrdne mi brucho... Malá je vyvinutá, ale nejak sa jej nechce von a mňa to strašne fyzicky aj psychicky vycerpava ☹ Ešte ma zvykne bolieť pod pravým prsnikom.. Dakujem za rady
Ja som zvracala ale nejak o polnoci.... Ráno nevoľnosti nemavam... Iba na začiatku tehu som mávala ☹
To zvracanie moze byt sposobene tym, ze ti mala tlaci na zaludok a mozno aj na zlcnik. Tvrdnutie brucha je v tomto stadiu normalne az ziaduce 🙂
@zlatina0502 kasel a zvracanie moze byt kludne aj viroza. Pod pravym prsnikom mas pecen, kedy ti naposledy robili pecenove testy?
Pises, ze si v 38tt. To ma mala cas este aj mesiac...
Bola som u dr. Zistili mi preeklampsiu... Beriem lieky na tlak... A síce som len 38 tt v mojom stave je ťažké aj stat na nohách... K zvracaniu sa pridali hnacky... Brucho mi konečne kleslo... Začal ma bolieť slepak..syn sa narodil 38 tt....snáď to bude aj teraz tak... Pečeňové testy mi robili dávno... Tak uvidíme čo povedia v nemocnici... Lebo mám pocit že sa mi celý pravý bok rozpadne

ahoj, ja zvraciam od 2 mesiaca až do teraz a to som v 34 tyždni. to ranne vracanie može byť aj zo stresu, strachu z bližiaceho sa pôrodu a pod. alebo ťa len mala tlači viacej na žaludok. aspoň ja keď v noci premyšľam o pôrode a čo ako bude tak rano utekam vracať a vyjde iba žlč...