icon

Zabudnutý Euthyrox v tehotenstve

zuba1987
1. nov 2020

Dobry den,
mam rok vyoperovanu stitnu, poctivo beriem euthyrox, som tehotna estelen minuly tyzden som to zistila, a vcera som zabudla uzit tabletku.
Hrozne sa bojim aby to neublizilo babatku. Myslite ze jedna zabudnuta tabletka moze mimi ublizit?

sara07
•
1. nov 2020

nie jedna nie ale dávaj si na to pozor, hlavne chod často na kontrolu na krv k mudr

zuba1987
autor
•
1. nov 2020

@sara07 davam si pozor ale vcera netusim preco som zabudla. stalo aa mi to prvy krat tento rok.
uplne sa teraz bojim aby to mimi neublizilo.

sara07
•
1. nov 2020

@zuba1987 to je velmi malá dávka

mima1
•
1. nov 2020

Nemusis sa bat mne sa to stalo pri oboch tiez par krat. Pytala som sa dr a povedala ze nic sa nestane ak to nei tak ze raz zabudnes raz das atd.

babababka
•
1. nov 2020

tvoje telo za tú dobu už vybudovalo určitú hladinu hormónu.Raz si zabudla,nič sa nedeje.

sense
•
1. nov 2020

Si si mala dat hneď ako si si n to spomenula... A z jednej zabudnutej tabletky sa nič nestalo

maris5
•
1. nov 2020

@sense to by jej prd pomohlo. Tieto lieky sa uzivaju na lacno minimalne 30 min. pred jedlom inak nemaju ziaden ucinok.

zuba1987
autor
•
1. nov 2020

@sense som to zbadala dnes rano ze vcerajsia je tam

sense
•
1. nov 2020

Tak si môže dať ráno dve, ja viem ze sa tie lieky užívajú nalacno, účinok budú mať možno slabší a nie ze ziadny
@maris5

unicornlady
•
1. nov 2020

Nemôže si dať ráno dve, zbytočne by jej bolo zle. Z jednej zabudnutej tabletky sa nič nestane.

zuzka251
•
1. nov 2020

kua, kolko farmaceutov a doktorov je tu zrazu!!

sense
•
Autor odpoveď zmazal
•
unicornlady
•
1. nov 2020

Človek nemusí byť doktor,aby vedel. Ja tiež nemám štítnu, tiež sa mi stalo,že raz som dakde musela nečakane prespať a nemala tabletky so sebou. A nič. Určite nie dvojnásobnú dávku a k tomu ten stres.

benit
•
1. nov 2020

Jedna vynechana tabletka nic nenapacha. Mne povedala lekarka, nezdvojovat davku. Nepanikar, nic sa nedeje.😊

bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•
bambulienka25
•
Odpoveď bola odstránená
•