icon

Začiatok tehotenstva a nečakané zdravotné ťažkosti

28. mar 2024

Dievčatá idem si vyliať srdce som v 6 týždni tehotenstva a odkedy som zistila že som tehotná všetko ma bolí nechápem z toho, začali ma zuby trápiť boli ma zub že nevladzem. Asi rok som nemala žiadnu mykózu pálenie nič, zrazu mám výtoky non stop pálenie pri čurani a aj ma palí z toho pošva, pôjdem s tým samozrejme doktorovi aby mi niečo na to dal, len do toho ešte aj vlasy mi začali padať. V podbrušku ma boli pichá ťahá neviem čo proste sa cítim hrozne zle dala som si teraz teplu vaňu aj keby som nemala lebo už som nevedela ako si uľaviť od toho pálenia v pošve. Je to len začiatok tehu a ja už teraz som úplne zriadená čo bude neskôr ? Zase si neužijem tehotenstvo lebo len to ma boli hen to ma bolí budem riešiť, akože úplne krásne to začína 😭 ak máte tiež niektorá takéto stavy a pocity tak sa s tým somnou podelte že v tom nejsom sama, aj by som sla von niekam sa prejsť ale kam keď mám také palenie že som rada že sedím. Ach baby tak som sa tešila na tehu a toto mám asi za trest.

marianarem
28. mar 2024

Tak u mna bol neprijemny hlavne prvy trimester. Mala som ine neprijemnosti ako ty, ale tiez nic moc - celodenna nevolnost, slabost, bolesti tela, zvysena teplota cely cas, uzkostne stavy. V druhom semestri to vsetko ustupilo, citila som sa v podstate normalne. Takze este si mozes tehotenstvo aj uzit.

nevenka
28. mar 2024

Tak ja mam 4 deti a pri kazdom nieco ma pichalo, tahalo, mykozy a ine pliagy v 1 kuse. A potom ku koncu aj nejdem hovorit. Ale aspon som nezvracala...🙃

lenkakravcova
28. mar 2024

Každé tehotenstvo je iné. Pri prvom má bolelo len kríže, pri druhom kríze a skriabanie kože v 2-3 trimestri. Pri treťom som v prvom trimestri vracala fuj ale mi bolo zle.. 🤢 zle mi je len pri spomienke na to. A potom zase koža a kríže v 2-3.trimestri.
Ale vždy to nakoniec stálo za to. 🙂
Keď bude bábo na svete a po pár mesiacoch sa na teba usmeje, tak si len povieš že to nebolo tak strašné (ale chápem tvoje aktuálne pocity, prítomnosť je vždy najťažšia 😃)

k47
29. mar 2024

No nic, skratka postupne ries, co vies vyriesit a zvysok raz prejde. Nemam pocit, ze by si niekto prvy trimester uzival 😬. A tie dalsie su tiez loteria.