icon

Zadýchanie sa zo spánku počas tehotenstva

leameleg
4. máj 2023

Ahojte mamičky založila som túto diskusiu nakoľko som nič o tom nenašla. Chcem sa opýtať či niektorá z vás mala niečo podobné ako ja. Keďže som v 39 týždní tehotenstva takže už na konci možno to súvisí s tým neviem. Ležala som na pozorovaní na gynekológii kde mi spolubývajúca ráno povedala že v noci som sa neskutočne zadýchala až sa zľakla. Dnes v noci to isté až manžel vstal či som ok. Nikdy pred tým ma nato neupozornil. Mám sa obávať nakoľko interné vyšetrenie som mala v poriadku,ekg ok, holter ok, krvné testy ok. Ďakujem

sella38
Autor odpoveď zmazal
leameleg
autor
4. máj 2023

@sella38 vieš čo je zas pravda že často sa prevraciam lebo už nevládzem. A musím sa opýtať muža či má pri tom nezastihol ako som bola ... len som sa zľakla ako mi to aj ta spolubývajúca povedala. Nikdy pred tým som toto nemala a sama vieš , že to hneď žena zbystrie. Bodaj by to bolo len to. Idem aj zajtra na poradňu tak sa skúsim opýtať gynekológa čo by to mohlo byť. A po tehu ti to prešlo ?

sella38
Autor odpoveď zmazal
leameleg
autor
4. máj 2023

@sella38 no je to niečo neskutočné.. verím že mi to po pôrode prejde lebo ozaj stále niečo. To tretie tehotenstvo mi dáva poriadne zabrať

t1nusa
4. máj 2023

@leameleg presne ako píšu baby, treba dávať pozor aby si neležala na chrbte, najlepšie keď si podložíš vankúš za seba… ja mám tiež problém so spánkom som 37tt a vždy keď sa pretáčam z jednej strany na druhu som hore lebo mám vsugerované, že nesmiem zaspať a ležať na chrbte…

leameleg
autor
4. máj 2023

@t1nusa toto je natom najhoršie že zaspím na boku. A ani si počas spánku možno neuvedomujem že zrazu som na chrbte. A asi to bude z toho aj to bábo je predsa väčšie a už nemá priestor. Je to už na nervy máme pomaly finále a tie dní sú dlhé a aj fyzicky náročné už pre nás

t1nusa
4. máj 2023

@leameleg to ti verím, ja už by som pôrod tiež mala najradšej za sebou, všetky tie hormóny, nervózna som sama zo seba + do toho ten spánok 😂

leameleg
autor
4. máj 2023

@t1nusa a I mi nevrav je to peklo. Unavená som vkuse, zlenivela som 😅😅😅 a nervózna ??? Toto ani nevrav už som jak pes po každom skoro brešem😅😅