icon

Zadýchavanie sa a slabosť na začiatku tehotenstva

12. okt 2023

Ahojte, mali ste niektorá aj na začiatku tehotenstva (som 11tt) takú dýchavičnosť a miestami slabosť pri prechádzke? Je pravda, že začiatok tehu som špinila a len som ležala, tak som zrejme zlenivela, teraz keď prejdem 2km, tak sa zadychávam, dnes v tom teple som bola naobliekaná a až som mala pocit, že mi je zle na srdce, taká ťažoba a do toho šialena dychavičnosť. Anémiou ani ničím podobným to nebude, lebo výsledky krvi mám všetky tip top.

autor
12. okt 2023

Ešte aj búšenie srdca a zvýšený tep:

barbora0308
12. okt 2023

Psychika? Mozno sa iba obavas tehotenstva, moznych rizik, kedze si mala aj problemy na zaciatku a tvoje podvedomie ti to takto dava najavo. Idealne to ale urcite prekonzultuj s gynekologom.

nevenka
12. okt 2023

To bude hormonalne, plus unava. Mala som to tiez. Hlavne pri poslednom. V druhom trimestri to bude lepsie v tomto smere. Este ak by stitna zlaza pomalsie pracovala, tak mozno tym, ale ked mas vsetko ok, tak snad....

majlo1234
12. okt 2023

Ja som total v prdeli, sice sa nezadychavam, ale som ako v blate, tazko sa mi hybe, oci sa mi zatvaraju😂ziva mrtvola. Ale stale by som este mohla grcat prvu ligu, tak som vdacna, ze len tak

alison11
12. okt 2023

Z dlhého ležania a ak sa poriadne nenaješ tak môže Ti takto byť.

alison11
12. okt 2023

A dostatok tekutín všade si nos pol litrovku z vodou,ja počas tehu som si tak zvykla nosiť so sebou vodu že doteraz stále musím mať so sebou aby mi neprišlo zle na odpadnutie.