icon

Zákaz sexu kvôli tehotenstvu

19. máj 2022

Ako riešite tie čo máte/mali ste zakázaný sex kvôli tehotenstvu? Neviem si pomôcť ale keď som tehotná mám na to 10000x väčšiu chuť, ale sexom nechcem bábätku/sebe ublížiť….

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
nikpa
19. máj 2022

Mali sme zakázaný sex od prvej návštevy pri potvrdení tehotenstva. Tak buď zatneš zuby a premôžeš sa alebo budeš ohrozovať dieťa a čakať či sa niečo stane. Je to na tebe. A ďalšia vec je, že časom sa to môže upraviť, zlepšiť podľa toho čo ti je a budete môcť zase sexovať.

wmonka
19. máj 2022

Ak si na rizikovom tak žiaľ treba to obetovať pre dobro drobca no ale ak máte všetko ok tak potom si myslím že aj s tým sexom je to ok. Možno skôr treba prispôsobiť a nájsť polohu ktorá lepšie vyhovuje tebe ale inak v tom problém nevidím.

autor
19. máj 2022

@fairyprincess mám vcestnú placentu, som v 18tt teraz

autor
19. máj 2022

zákaz sexu sa rata aj zákaz mat orgazmus ak to dobre chápem?..niekde som čítala že pri orgazme sa sťahuje maternica a nie je to dobré pri mojej diagnóze je to pravda? 🙂

marrilyn
19. máj 2022

Pri vcestnej placente by som to neriskovala, tam treba aj striktny kludovy rezim dodrziavat, myslim. Velmi lahko sa moze stat, ze zacnes krvacat a ak sa im to nepodari zastavit, babo musi von.

e1i
19. máj 2022

Ano je to pravda ani orgazmus nie

petamich
19. máj 2022

nuz vydrzali sme 🤷‍♀️ po dvoch potratoch v skorom stadiu sa mi veru riskovat nechcelo

lejluska
19. máj 2022

Ja som mala takto placentu a prísny zákaz trval do pôrodu...Neriskovala by som, skutočne tam hrozí silné krvácanie...