Zákaz sexu kvôli tehotenstvu
Ako riešite tie čo máte/mali ste zakázaný sex kvôli tehotenstvu? Neviem si pomôcť ale keď som tehotná mám na to 10000x väčšiu chuť, ale sexom nechcem bábätku/sebe ublížiť….
Mali sme zakázaný sex od prvej návštevy pri potvrdení tehotenstva. Tak buď zatneš zuby a premôžeš sa alebo budeš ohrozovať dieťa a čakať či sa niečo stane. Je to na tebe. A ďalšia vec je, že časom sa to môže upraviť, zlepšiť podľa toho čo ti je a budete môcť zase sexovať.
Ak si na rizikovom tak žiaľ treba to obetovať pre dobro drobca no ale ak máte všetko ok tak potom si myslím že aj s tým sexom je to ok. Možno skôr treba prispôsobiť a nájsť polohu ktorá lepšie vyhovuje tebe ale inak v tom problém nevidím.
@fairyprincess mám vcestnú placentu, som v 18tt teraz
zákaz sexu sa rata aj zákaz mat orgazmus ak to dobre chápem?..niekde som čítala že pri orgazme sa sťahuje maternica a nie je to dobré pri mojej diagnóze je to pravda? 🙂
Pri vcestnej placente by som to neriskovala, tam treba aj striktny kludovy rezim dodrziavat, myslim. Velmi lahko sa moze stat, ze zacnes krvacat a ak sa im to nepodari zastavit, babo musi von.
Ano je to pravda ani orgazmus nie
nuz vydrzali sme 🤷♀️ po dvoch potratoch v skorom stadiu sa mi veru riskovat nechcelo
Ja som mala takto placentu a prísny zákaz trval do pôrodu...Neriskovala by som, skutočne tam hrozí silné krvácanie...