Zapálený ušný lalok v 32. týždni

limetka69
30. dec 2015

Ahojte, aj ja som si sem prišla po radu. Som v 31 tt a včera sa mi z ničoho nič zapálil ušný lalok. Mam ho celý navrety, mala som strieborné náušnice, ktoré nosím roky. Vôbec nechápem prečo sa mi to stalo. Boli ma už aj krk pod uchom, akoby uzlina. Vycistila som to liehom, pripolisom a natrela framykoinom, ale nezdá sa mi, že by sa mi to za noc zlepšilo. Neviete mi poradiť? Ani neviem k akému Dr sa s tým chodí ci na url, alebo kožné. Aj tak si myslím, že Dr dnes nerobia. Myslíte, že ten zápal môže byť nebezpečný pre bábätko? Ďakujem za každú radu.

8291
30. dec 2015

Jeminee ja som to mala pred dvoma mesiacmi a poviem ti že minimálne 10 dní ma bolelo vsetko okolo ucha a ešte aj sánka na pravej strane.máš aj takú hrčku na dotyk boľavú?ja som si to potierala camfor ichtiolom ten zmierňuje a vyťahuje zápal je výborný,len dost je mazlavý a hnedý,čiže ja som si naniesla na lalok aj z vonka aj z vnútornej strany laloka riadne hrubú vrstvu a prelepila hlavne na noc lebo vlasy,oblečko...no je to fakt dosť bolestivé.kebyže ides k doktorovi tak ti dá masť na báze ichtiolu.

limetka69
autor
30. dec 2015

@8291 tu masť mam doma, vôbec ma nenapadlo, že by mi na to mohla pomôcť. Ďakujem za radu. 🙂 hneď ho idem natrieť 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre