Zápcha v 3. trimestri
Ahojte, už asi 3 dní mám také problémy že mi veľmi treba na veľkú a mám z toho strašne kŕče v podbrušku aj na krížoch ale keď sa snažím vykonať potrebu tak sa do nedá a veľmi to bolí no keď sa mi podarí tak ta stolica nieje vôbec ako keby som mala zápchu je skôr taká mäkká ale vždy len trochu a viac nič a bolesti pokračujú. Dnes som lekárke vravela že mám zápchu aj som si kúpila čipky ale ja neviem či tu zápchu mám keď teda tá stolica taká není 🤷♀️ čo by to mohlo byť ( beriem železo a momentálne som v 37 týždni). Ďakujem 🤗
Je to zelezom. Povedz aj gynekologovi nech ti ho zmeni. Mala som tabletkovy Maltofer a nastastie nic mi nebolo. Ale ked tak skus kupit aj normalne vlakninu a tu si primiesavaj do jogurtov alebo smoothie.
Je to zelezom. Povedz aj gynekologovi nech ti ho zmeni. Mala som tabletkovy Maltofer a nastastie nic mi nebolo. Ale ked tak skus kupit aj normalne vlakninu a tu si primiesavaj do jogurtov alebo smoothie.
@domiklik
@mameha7
@charlottha
Mám ferretab comp.
Ale od dnes mám už kontroly v nemocnici. Môžem ešte napísať svojej gynekologicke či mi to zmení?
ahoj! veľmi dobre pomáha Crassum od firmy živea. Berie ho aj švagriná, lebo má problémy a nie je to žiadna chémia, takže neublíži 🙂

Možno zameniť železo. Aké berieš?