icon

Zápcha v 3. trimestri

21. máj 2025

Ahojte, už asi 3 dní mám také problémy že mi veľmi treba na veľkú a mám z toho strašne kŕče v podbrušku aj na krížoch ale keď sa snažím vykonať potrebu tak sa do nedá a veľmi to bolí no keď sa mi podarí tak ta stolica nieje vôbec ako keby som mala zápchu je skôr taká mäkká ale vždy len trochu a viac nič a bolesti pokračujú. Dnes som lekárke vravela že mám zápchu aj som si kúpila čipky ale ja neviem či tu zápchu mám keď teda tá stolica taká není 🤷‍♀️ čo by to mohlo byť ( beriem železo a momentálne som v 37 týždni). Ďakujem 🤗

domiklik
21. máj 2025

Možno zameniť železo. Aké berieš?

mameha7
21. máj 2025

To je tým železom. Kúp si lactulózu.

charlottha
21. máj 2025

Je to zelezom. Povedz aj gynekologovi nech ti ho zmeni. Mala som tabletkovy Maltofer a nastastie nic mi nebolo. Ale ked tak skus kupit aj normalne vlakninu a tu si primiesavaj do jogurtov alebo smoothie.

autor
21. máj 2025
@charlottha

Je to zelezom. Povedz aj gynekologovi nech ti ho zmeni. Mala som tabletkovy Maltofer a nastastie nic mi nebolo. Ale ked tak skus kupit aj normalne vlakninu a tu si primiesavaj do jogurtov alebo smoothie.

@domiklik
@mameha7
@charlottha
Mám ferretab comp.
Ale od dnes mám už kontroly v nemocnici. Môžem ešte napísať svojej gynekologicke či mi to zmení?

andaluzia12
21. máj 2025

Železo globifer forte nezapeka…

anjelicek26
21. máj 2025

Urcite zmenit zelezo, zmenit ti ho vie aj obvodny.

smoshie
30. máj 2025

ahoj! veľmi dobre pomáha Crassum od firmy živea. Berie ho aj švagriná, lebo má problémy a nie je to žiadna chémia, takže neublíži 🙂