Zápcha v tehotenstve
Ahojte baby mali ste niektorá zapchz v tehotenstve? Ako ste ju riešili? Už mám veľmi veľké bolesti brucha z nej
Užívaš železo? Mňa to neskutočne zapekalo.
ked nepomohlo nic tak glycerinove cipky ale skusala som vlakninu, probiotika, slivkovu stavu, nejaky glukozovy pripravok z lekarne
Ahoooooj toto som riešila asi pred týždňom 😀 ak Ti môžem poradiť voda caj a vela piť veľmi veľa. A ked ma bolelo moc brucho vzala som kompót a nato teple mlieko a uz to šlo 😃 vela šťastia
Mne moja pôrodná asistentka poradila kiwi a u mňa to fungovalo zaručene 🙈 hrušky a slivky sú tiež fajn.
Urcite s tym nieco treba robit, ako pisu baby vyssie… mne vysli hemeroidy a dodnes na to zle spominam
Vela vlakniny, psylium, probiotika a mne velmi pomaha sirup Lactulosa. Tiez mam az krcovite stavy z toho obcas
Mne pomáhala slivková šťava z kompótu. Ráno, prv ako som niečo zjedla, rozchodila som sa, rozhýbala. Vypila teplú vodu.
Užívala som železo. Dr mi potom zmenila typ lieku, lebo to bol des.
Vlákninu, teplejšiu vodu aj počas dňa. Jabĺčka. A potom ku koncu psylium som si rozrábala prášok z lekárne. 🤭 To mi zaberalo na 1.
Ja nemam zapchu ale mám pomalšie čreva. A začal má hnevať aj žlčník. Čo som nikd nemala. Zrazu nemôžem kopec potravín, už ani neviem pomaly čo mám jesť. Ale mám pocit že už sa to pomaly dáva do poriadku teda aspoň ta priechodnosť čriev. Idem proste vylučovacov metódou, čo mi robí zlobu nejem. Poraď sa s doktorom určite ti niečo poradí.
Odkedy som začala užívať psylium od Nestlé, nemám šírym problém, dovtedy to bol boj, na wc som išla raz za 4 dni…

Kúp si probiotiká a sirup na zmäkčenie stolice