icon

Zatekajúce hlieny v 6. týždni tehotenstva

26. apr 2022

Ahojte som v 6tt a znova mi začali zatekat hlieny, napína ma z toho. Tiež som to mala v predchádzajúcom tehotenstve. Neviete niečo overené co na to zaberá? Ďakujem

guga79
26. apr 2022

V lekárni by určite poradili 🤗

autor
26. apr 2022

@guga79 nie, nikdy mi neporadí, nevedia co na to, v tehotenstve veľa toho nemôžem, bola som asi v 5. Lekarnach

jjanulienka
26. apr 2022

Skús si len vyplachovat konvickou nos slanou vdoou

mima1
26. apr 2022

Tak chod k lekarovi ked v lekarni nevedia co pochybujem ze by ti neporadili.

engynka
26. apr 2022

Aj inhalovanie by to mohlo pomoct. Mne na vsetky druhy hlienov inhalovanie zabera. Treba sa poradit co je vhodne v tehotenstve, ci Vincentka alebo chlorid sodny

zanetakovacsova
26. apr 2022

Ako už v lekárni nemôžu vedieť poradiť??? Veď majú na to školu...mne vždy poradili a tu som aj ja aj malá.

alureb
26. apr 2022

Tak, ja tiež z vlastnej skúsenosti môžem povedal,že mi v žiadnej lekarni neporadil. A to som tiež bola aspoň v 5tich. Na všetko mi povedali,že nech si kloktam len slanou vodou hrdlo a naparujem sa. Potom som išla doktorke a som jej to hovorila,že mi nič iné nechceli poradiť a ona sa tak vyjadrila,že oni sa boja tehotným niečo dať,ale preháňajú to už. Že kľudne som mohla uzivat aspoň ( teraz si už nespomeniem ake konkretne) voľnopredajné lieky.

guga79
26. apr 2022

Tak to som prekvapená

vitriolka
26. apr 2022

mozes sinupret a nahrievat dutiny. ja som tiez farmaceut, ale je blbost, ze okrem slanej vody nic nemozes

mon_day
27. apr 2022

Na hlieny je super sinupret, ak boli aj hrdlo tak septilen. Oba sa podla mojich info mozu aj v tehotenstve. Ja sa tiez casto stretavam s tym, ze v lekarni nevedia poradit🤦‍♀️