icon

Zdvíhanie 7 kg dieťaťa v 19. týždni

denda90
12. aug 2014

Dobry den chcem sa vas opytat. Zdvihala som 7 kg babo a som v 19 tt. V noci ma chytili bolesti a aj som vracala 1x. Bola som dnes u doktora aj ma pozrel a vytieral mi s tamponom zo spodku krv a upokojoval ma ze vsetkoje ok ale ja sa nejak stale bojim. Poradte mi co mam spravit ? ako sa zregenerovat velmi sa bojim o svoje babetko !!!

sunshine85
12. aug 2014

@denda90 pozri sa, ked ti doktor potvrdil, ze je vsetko OK, tak neviem preco sa este stresujes.... hlavne klud, stres babatku neprospieva....mamicky, kt. cakaju 2.babo tiez stale nosia to jedno na rukach a v pohode je vsetko...

cicimon
12. aug 2014

matky co cakaju druhe dieta musia dvihat aj to prve ci ma 7 ci 10kg a nemaju na vyber..... a pokial to nie je tvoje dieta tak nedvihaj..

lenkadenisa
12. aug 2014

ja som sa v 20.tt. tiež naťahovala s deťmi a väčšími ako 7kg. nestresuj sa, nepozoruj sa toľko a všetko bude OK. teraz som v 32.tt. a robím úplne všetko ako pred otehotnením.

stanislavao
12. aug 2014

@denda90 ja som tehotna stahovala, malovala sama cely dom a tu som a dieta tiez. nebojte sa. zena neni z cukru.

maribell
12. aug 2014

@denda90 ja som v 39tyzdni a denne zdviham 12kg syna .. ale je pravda ze ja som na zataz zvyknuta pretoze je to moje dieta ktore som nosila postupne od narodenia ..teraz sme prerabali kuchynu + spalnu a detsku izbu,.. prenasali sme nabytok , skrabali omietky, malovali a este som stale neporodila 😀.. ale podla mna to tym zdvihanim nebude ..ved hadam nosis tasky, nakupy , ... ?