icon

Zistili vám hematóm v 7tt tehotenstva?

denullllka
6. feb 2020

Ahojte 😊
Dnes som bola na vyšetrení, som v 7tt podľa sona, srdiečko krásne bilo avšak mám hnedé špinenie už dva týždne, beriem lieky duphaston.
Doktor videl hematóm ( krvnú zrazeninu) veľkú cca 1x2cm, mali ste niektorá podobný problém? Povedal, že by sa to malo vstrebať a nariadil kľudovy režim.
Vstrebalo sa Vám to ?
Dosť ma to vystrašilo.. :(
Ďakujem za všetky odpovede.

Strana
z2
henna_
22. mar 2025

@becca_123 ahoj odpísala ti aké brala homeopatiká??

becca_123
22. mar 2025

@henna_ ahoj, neodpisala

zuzi654
1. apr 2025

@heln tieš krvacam a ešte neviem v akom tt som ale doktor povedal ze je to poriadku no nie som si istá keď ze mi nebral ani krv nič hm🤔😢

henna_
7. máj 2025

Dievčatá Vitamín K2 a pohánku denne užívať a konzumovať,ja som mala skoro 8cm hematóm a vstrebal sa úplne za tri týždne

henna_
Autor odpoveď zmazal
nevenka
7. máj 2025

@denullllka aj mne sa vstrebal, 1 balenie Duphastonu a dobre. Dieta bude mat uz 12 rokov pomaly.

ronduska
24. jún 2025
@henna_
Odpoveď bola zmazaná

@henna_ nezavadzaj prosim ta.. Vitamín K2 nieje draslík! Je to ku*va rozdiel... Taketo neoverené rady mozu uskodit dieťaťu aj matke!!!!

henna_
Autor odpoveď zmazal
henna_
Autor odpoveď zmazal
1_silvia
25. jún 2025

@denullllka tiež som mala, boli sme na pohotovosti, pichli mi injekciu proti krvácaniu, duphaston som už užívala. Hematom sa vstrebal, všetko dopadlo dobre. Držím palce, aby to tak.bolo aj v tvojom prípade.

henna_
Autor odpoveď zmazal
henna_
25. jún 2025
@ronduska

@henna_ nezavadzaj prosim ta.. Vitamín K2 nieje draslík! Je to ku*va rozdiel... Taketo neoverené rady mozu uskodit dieťaťu aj matke!!!!

@ronduska draslík je v tehotenstve tiež veľmi dôležitý takže sa normálne ukľudni,nikomu neublíži,ale myslela som vitaminK2 zabezpečuje dobrú zrážanlivosť krvi , takže pri hematóme veľmi prospešný,ja už som v jednom tehotenstve hematóm mala ale trvalo dlhšie sa ho zbaviť,vtedy som nič neuživala

ronduska
25. jún 2025
@henna_

@ronduska draslík je v tehotenstve tiež veľmi dôležitý takže sa normálne ukľudni,nikomu neublíži,ale myslela som vitaminK2 zabezpečuje dobrú zrážanlivosť krvi , takže pri hematóme veľmi prospešný,ja už som v jednom tehotenstve hematóm mala ale trvalo dlhšie sa ho zbaviť,vtedy som nič neuživala

@henna_ Napisaka si to uplne inak.. Akoze Vit K2= draslik.. Draslik sa v tehotenstve moze iba pod dohladom lekara.. To je riaden rozdiel!

Strana
z2