Žlčník a tehotenstvo
Dievčatá, idem Vám napísať priebeh dnešnej poradne lebo ju stále neviem stráviť. Ako niektoré viete, mám veľa kamienkov v zlcniku, nedávno som bola v memocke, ale Vďaka Bohu infuzia pomohla. No len doktorka mi dnes.povedala.ze žlčník v tehotenstve sa dá operovať do 28 týždňa tehotenstva. A že potom ak by muselo dôjsť k operácii sa tehotenstvo ukončuje..takže mi povedala aby som nič nekupovala, lebo nevieme ako moje tehotenstvo dopadne. Ďalej keď som bola v nemocnici ale to je skôr taká informácia jedna baba povedala...takže sa chcem opýtať na Vás názor vraj jedna žena tak pri pôrode umrela že jej pukol pri pôrodných bolestiach zlcnik...normálne som taká nesvoja. Som veriaca a verím a opieram sa o Božie slovo a verím že Pán Boh nedovolí aby sa mi niečo zlé.stalo, ale ten pocit keď Vás niekto vystraší....také nepríjemné to je...ďalej moja otázka znie, nemám poprosiť doktorku aby ma radšej ak sa dá operovali teraz?
Baby držím palce nech to dáte v zdraví do pôrodu 🙏 a potom si ho dajte vybrať, ja som 2 mesiace po a konečne s a môžem v kľude najesť bez toho aby som sa strachovať či mi zase bude zle...akurát ľutujem že som nešla hneď ako mi to bolo odporučené ale až po roku a pol 🙄

@vanda323 ..to že ja nemám záchvaty teda aspoň myslím len bolesti pod pravým rebrom a horšie je že skoro 24 hodín denne... už neviem čo môžem, nemôžem jesť...lebo na internete sú úplne protichodné informácie o zlcnikovej diéte