icon

Zlé hodnoty moču v 34. týždni

enisska
22. aug 2013

Ahojte baby,bola Som na odbery v 34 tyzdni.brali mi krv a moc.vsetko bolo ok,len moc Som mala zle hodnoty.tak Som ho odovzdala znovu.ak sa to potvrdí nasadia mi antibiotika.myslite,ze je to velmi zle?mate s tým niektora skusenost?nezmění sa nic na tom,porod budem mat dufam prirodzeny?

saska.t
22. aug 2013

@enisska ale co si mala v moci zle cukor,bielkovinu,zapalovy proces ? nic sa kazdopadne nedeje,najskor nejaky zapal,nema to ziadny vplyv na dieta ani teba ak bude spravne lieceny 😉 Ak by to bolo extra nieco vazne,tak ides hned smer nemocnica,takze ziadna panika a na buduce sa pytaj Dr.,aby si nemusela stresovat 😎

enisska
autor
22. aug 2013

@saska.t no Ked bol taky zhon u dr ze Som na to sa ani nespytala.
zajtra budu výsledky tak uvidime.

1ivanka1
22. aug 2013

Ja som mala v 28tt infekt mocovych ciest....

delica
22. aug 2013

@enisska ja som lezala na rizikovom v 25.-26. na rizikovom a antibiotikach cez infuzku, 33. sa to znovu vratilo, dostala som atb na 12 dni. Malý je uplne v poriadku.

enisska
autor
23. aug 2013

@delica o létání na gynde nehovořili noc.dufam ze to bude len na domacu liecbu s antibiotikami.do nemocnice nechcem.uvidim co mi povedia dnes.

dedenini
23. aug 2013

@enisska zalezi co si mala... ale ak ti nasadia antibiotika tak to neviem co to moze byt, ale ja som mala bielkoviny, a nakonec preklempsiu a preto som rodila skor

delica
23. aug 2013

@enisska no ja som mala ten prvy raz podla vysledkov tazsi zapal a vela bakterii, tak som sla do nemocky, potom uz som dostala len atb na doma nastastie.