icon

Zlé výsledky na DS podľa Trisomy testu

machus80
2. jún 2021

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či máte niektorá skúsenosť, žeby sa vysledky z Trisomy testu mylili. Dnes mi volala geneticka, že sa mi podľa krvy potvrdil DS. Zajtra idem na odber plodovej vody. Je ešte aspoň mala šanca, že dieťatko bude zdravé? Na morfologicky 4d ultrazvuk idem 12.juna
Dakujem

Strana
z2
mia1312
16. júl 2021

Ja som mala prvy screening negativny, druhy vyšiel pozitivny. Morfologicky usg v myslave menšia nosova kosticka, otvorena FOA na srdiečku, pozitivny Prenascan na trizomiu 21. Pomer 1:2 na DS. Amnio som odmietla. Prerušenie tehotenstva som odmietla.
Mame krásnu dcérku s potvrdenou diagnozou.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
nicol13
15. aug 2021

Ahojte baby, caka ma to iste trisomy mi vysli pozitivne a bojim sa… bojim sa toho tazkeho obdobia, ktore ma caka… prosim v ktorom tyzdni vam robili amniocentezu a v ktorom prerusenie tehotenstva, nechcem cakat, chcem to mat cim skor za sebou, som uz z toho unavena a s manzelom sme rozhodnuty, ze sa babatka vzdame, nedali by sme to ( mame doma uz dvoch zdravych chalanov ) dalujem za vase odpovede

nicol13
15. aug 2021

Ahojte baby, caka ma to iste trisomy mi vysli pozitivne a bojim sa… bojim sa toho tazkeho obdobia, ktore ma caka… prosim v ktorom tyzdni vam robili amniocentezu a v ktorom prerusenie tehotenstva, nechcem cakat, chcem to mat cim skor za sebou, som uz z toho unavena a s manzelom sme rozhodnuty, ze sa babatka vzdame, nedali by sme to ( mame doma uz dvoch zdravych chalanov ) dalujem za vase odpovede

denden77
15. aug 2021

@nicol13 kludne mi napis spravu 🍀

tulipanicek
15. aug 2021

@nicol13 Veľmi ti držím palce. My sme si trisomy dávali robiť len preto že sme chceli. Lebo pracujem v oblasti. Tvoje rozhodnutie ja úplne chápem a hlavne nech to už máte čím skôr za sebou. Držte sa

lala8761
15. aug 2021

@nicol13 kľudne napíš aj mne, keby niečo, prešla som tým v decembri 2020 a veľmi mi vtedy pomohla @denden77, ktorej som nesmierne vďačná. U mňa to išlo celom rýchlo, napriek tomu že boli Vianoce. 19.12. som dostala pozitívny výsledok z trisomy, 21.12. amnio, 22.12. výsledok z amnio, 27.12. zákrok. Keby neboli Vianoce, zoberú ma na zákrok hneď. Nie si sama, budem na Teba myslieť.

denden77
15. aug 2021

@lala8761 ☺🍀

Strana
z2