Zlomenina v tehotenstve
ahojte.chcem sa opytat ci mala niektora z vas nieco zlomene v tehotenstve ako ja? ☹
no mozno by som brala viac vyvrtnuty ,ale ta zlomenina clenka co mam ja v 9mes.je fakt na zblaznenie .nemozem vobec chodit,naslapovat boli to picha a som z toho na nervy pretoze sa bojim ci sa to dobre zrastie musim byt fit kym maly pride na svet 😖
@lucia006 - co ti povedal lekar? Zlomeninu samozrejme treba dat do dlahy, tehula-netehula, ked sa to zle zrastie, budu ti to potom operovat a to boli cele mesiace.
no ja som hned sla na pohotovst dali mi do sadry teraz po tyzdni mam ortezu ,tu pooperacnu nohu a iba lezim .Dr. mi hovoril ze doba liecenia bude 4-6tt tak dufam ze to tak aj bude .lebo uz si namyslam ze mi noha nezrastie atd .... 😢
Ahojte som v 7.mes tehotenstva a dnes som si asi vyvrtla členok zle som stupila a hrozne to bolí ja len dúfam, že to nie je zlomené akože na nohu stupím ale pichá a bolí to aj ked s prstami hýbem bolí stiahla som si to obvazom a natrela alpou uvidíme za pár dní ako mi bude......máte niekto takúto skúsenosť?
@majka242 ahoj, ja som si síce zlomila dvojnásobne nohu v členku v 9 mesiaci a v ten den som aj porodila.Ale ked mi nohu rontgenovali cez prsia a cez bruško mi dali kryt ochranný aby sa zabránilo ožiareniu. a to ma rontgenovali 3 krát. a potom opatovne na kontrolách. Ak sa ti nebude noha zdať či je zlomená rdšej by som skočila ku lekárovi. Držím palce.
@majka242 Ja som v 8.mesiaci sedela dlhšie na stoličke s stŕpla mi noha a keď som sa postavila, tak som spadla ako také vrece. Vyvrtla som si členok až som z toho dostala zimnicu a teplotu. Bolesť príšerná a na dlho... Na noc je dobré dať nejaký krém na pomliaždeniny, na to igelit a pekne obviazať.
No baby moje uvidíme stále to bolí tak ak to neprejde budem musieť ísť k lekárovi.....
Mám to zaviazané a ešte som na to ani nepozrela :D bojím sa, ale večer odviažem a pozriem sa na to.....
Ahojte takže všetko je v poriadku našťastie do odpuchlo a mám len trošku modrinu očernetú nohu....som rada, že sa mi nič vážnejšie nestalo..... 😉
Ahoj, ako čítam tak všetky ste mali niečo s členkom už vo vyššom stupni tehu...
Mne sa "podarilo" zle stupit na turistike.
Som 11.tt a teda som na pohotovosť nešla ved načo aj tak co sa s tým dá? (som si hovorila)
Na druhý deň som ale mala také neskutočne bolesti že sme teda išli na urazovku.
Pan doktor mi to prehmatal a ponatahoval a ja som kričala kde to najviac boli...
Dali mi to do dlahy - sadry že o týždeň sa uvidí
Pichaju mi Fraxiparine.
Noha v clenku bolí a bojím sa... Nemá niekto nejaké skúsenosti?
Ďakujem
Zabudla som napísať ze rontgenovat mi to nesmú... Tak sa nevie ci to je alebo nie je zlomené naisto

@lucia006 😕
...zlomené nie,ale mala som vyvrtnutý členok keď som bola v 7.mesiaci s druhým synom