Zvýšená štítna žľaza v tehotenstve
Ahojte mamičky smiem sa spýtať som 13 týždni tehotenstva a zistili mi zvýšenú štítnu žľazu TSH 6, 4
T4 17, 22
aTPO 8, 48
Ma to nejakí vplyv na vivijajuci za plod? 😓😓🥺🥺Hrozne sa bojím Stretli ste sa stým niektorá? 😓😓
@85miska nie neverím lebo práve tie negatívne veci robia tehotenstvu zle ja len potrebujem skúsenosti prosím vás keď neviete mi napísať niečo viac čo by ma upokojili lebo ste inak tiež len napísala poslala článok kde bolo ze pri neliecenej štítnej žľaze sa to môže stať keďže ja musím ísť najprv na vyšetrenie
@yanni tento príspevok si odfotim a dám vytlačiť ďakujem za odpoveď ❤️
@annieduky235 ja som napísala svoju skúsenosť. Je to ako komentár inej diskutujucej.
@85miska lenže čo sa môže stať ak sa to nelieči čo ja už viem a nechcem to viac čítať boli ma stoho potom brucho 😓
@85miska nechcem sa svami hádať ďakujem že ste napísali čo by sa stalo pri neliecenej

@annieduky235 Najskor si daj doktorom vysvetlit, co tie hodnoty vobec znamenaju. Hodnotu ma OK ale v tehu sa to berie trosku inak. To staci pre teba samu ale kedze vyzivujes aj dieta, tak stitka nebude podla tej hodnoty stihat. Cize nasadia ti tabletky (pravdepodobne najnizsiu davku) a budu ta sledovat. Ak sa hodnoty zmenia, zmenia aj liecnu. Z tohto potrat nebude. Je to ako so vsetkym. Ak sa vychylka od normy zmeni, tak nasadia liecbu a budes to brat az do konca tehu. Ja som mala v poslednom tehu stitku podobne ako ty. Podla hodnot to stacilo pre mna ale nie aj pre mna plus dieta. Cize dali tabletky a bolo. Hned po porode merali hodnoty a lieky vysadili. Diet zdravé ano buk, bude mat uz 4 roky a tak isto aj ja, nemam nijake nasledky.