Koľko ste mali rokov, keď ste čakali prvé bábätko?
Ahojte mamicky. Ked som sa zaregistrovala na modrykonik.sk tak ma velmi zaujalo kolko mamiciek ma nieco malo rokov po 20-tke. A pritom vsade okolo pocuvam ako sa vek prvorodiciek posuva k 30-tke. Tak len som trosku zvedava a robim maly prieskum 🙂.
prvé dieťa som porodila mesiac pred 29
druhé dieťa mesiac po 32
🙂 😉 😀
31-32, na prelome sa zadarilo 🙂
33, ale odkladala som nedobrovolne.......no nebol dovtedy vhodny kandidat na otcovstvo! A uz som aj nasla a myslim, ze som nic nezmeskala, prave naopak, uzila som si slobody ze az 🙂
@mandragora22 asi áno 🙂..ale aj tak je najhlavnejšie,že si sa toho svojho vytúženého dieťatka dočkala 🙂..inak,ja som chcela mať bábo už od 8 rokov 😀 (vtedy sa narodila sesternica a ja som ju chodila cez víkendy baviť 😀 )
28, Filip sa narodil den pred mojimi 29. narodeninami 🙂
@moniciak pre mňa by to bolo utrpenie..tak snažíme sa,aby mal malý všetko,čo potrebuje,zatiaľ nám to ide myslím si na výbornú...nám pokus vydávať sa v tehu nevyšiel,aj keď som mala po 18..3 dni pred svadbou som skončila v nemocnici,zastavovali mi rozbiehajúci sa pôrod v 27tt..nakoniec sme mali svadbu pred 2 mesiacmi 🙂
Prvé keď som mala 27, druhé sa narodilo na moje 34 narodeniny. Inak pri prvom som bola druhá najmladšia rodička v porodnici - predbehla ma len nejaká 18 ročná - ktorá tam ale podla jej výrazu bola len omylom 😉 . Inak všetky rodičky cez 30 aj prvorodičky.
prve dieta pár mesiacov po 26. (vzdy som hovorila, ze 26 je na prve dieta akuratny vek) , druhe 2 tyzdne pred 28. a tretie dieta mesiac po 34.nar. 🙂
25 🙂
29 🙂
prvé som čakala ked som mala 20 a bábatka som sa dočkala v 24 😉
18
20
29, čakám prvé babätko🙂
som prvy krat tehotna a mam 26))) 😉
20
V 19-tich napriek uzivaniu hormonalnej antikoncepcie a znasala som to velmi zle :( Na dietatko som sa tesila velmi, no to vytriezvenie pocas prveho pol roka po narodeni malej, ze som uz definitvne stratila slobodu a frustracia z toho, ze muz tu slobodu nestrati nikdy, ze sa moze vybrat na tri dni s kamosmi (+kamoskami) na festival, na vylet do hor a pod... Keby velmi skoro po porode nezacnem studovat na VS to, co ma bavi, asi by som usla, alebo sa zblaznila 😝
Dalsie babo v 31 🙂
ja prvé v 23 a teraz v 25 som stastna a nic mi nechýba 🙂
28 a 33
25 :D
ja som mala 25 🙂
prve v 32 a druhe 37 - zakazdym som planovala tak o dva roky skor ale nedarilo sa
prvé som čakala ked som mala 22 a porodila som 23.druhé sme plánovali o 5 rokov neskôr no hold príde za mesiac(24,5)
aj ja cakam teraz prve a mam 22 🙂 a este aj ked porodim budem mat 22 🙂
prve som cakala v 25 a druhe sa nam narodilo na moje 28 narodeniny 🙂
33 🙂
tak ja som prve porodila v 19, druhe 22, tretie 24, stvrte 26, piate 34 a v aprili cakam dalsie a to mi bude uz 38