Zápaly mechúra v 15. týždni - negatívne výsledky

red_cat
25. máj 2017

Pekny den zienky...chcela by som sa poradit, ci ste sa niektora s tym stretli a ako sa to u vas riesilo- obcas mavam priznaky zapalu mocovych ciest ale moc, krv vsetko negativne. Vacsinou mi v moci nenasli nic...ani znamky zapalu, ani bakterie...vsetko je ciste. Par krat som sice mala krv moci na max krizikov, aj hnis...ale kultivacia nenasla ani vtedy bakteriu.
Teraz som tehotna v 15tt a znova ma to chytilo. Opat vcera problem zacal bolestou mechura, neustalym nutkanim na mocenie, celu noc vyslovene kazdych 5 min som bola na wc- ale tento krat ma nic nepalilo a nerezalo pri cikani- len neustaly pocit plneho mechura bezprostredne po potrebe. Opat vysledky negativne. Mudr to opat vyhodnotila ako zapal moc. ciest a dostala som Zinnat. prosim poradte ako dalej? Stretli ste sa s tym niekto? Aj urolog ma uz poslal kade lahsie, lebo som mala ukazkove vysledky mocu a teda nemal co riesit. Zapaly prichadzaju kazdych par mesiacoc a stale dookola len atb:(

zuzi0911
25. máj 2017

Sono ti nerobili? Este to by som skusila,,,aja som tiez na pasiku mala vsetko pozitvne a v labaku nic,,,tie pasiky su niekedy o nicom,,,,teraz mam to iste co ty,,,vsetko ok,,,no ja tehu nie som

mischelin89
26. máj 2017

@red_cat ahoj, ja som mala podobne, vysledky absolutne negativne a mna mechur bolel, pri cikani palilo, silne neprijemne to bolo.

S doktorom sme sa ale dohodli ze ak je nalez negativny ze lieky nechcem. Ze keby sa to zhorsovalo, nech hned pridem a potomaj nasadime cosi.

Ja som take priznaky mala dookola medzi druhym a stvrtym mesiacom, raz slabsie, inokedy silnejsie.

Tak som vela, vela pila, aj urologicky caj a drzala si nohy a krize v teple, vacsinou mi to za den dva ustupilo a, za styri zase prislo :D

A same to preslo, uz ma mechur vobec netrapi. Ale teda mne ked z mocu pri kultivacii nic nezistili, tak som lieky nebrala, kvoli sebe aj kvoli krpcovi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre