Ťuknutie autom do steny v tehotenstve: Mohlo sa mi niečo stať?
Ahojte, dnes som parkovala a počas toho som ťukla do stenky vpredu autom. Som to uplne nevypočitala. Mohlo sa niečo stat ked uz zastavujes uplne a ťuknes?
Samozrejme. Mozes si vyrazit senzor
@martinmmartin tak trosku ma to trhlo no, jemne, tak sa radšej pytam
Akoze tebe? No ked tu pises, tak nie. Snad si sa k tej stene nevalila 60kou. Autu? Aj ano, zalezi jak si sa dobre trafila, ked mas nahodou nejake senzory, ale to by si uz asi vedela.
Do stenky,som rozmyslala,ze co to je.
Do stenky,som rozmyslala,ze co to je.
@anonym_b8b0de asi mala stena 🤷
Akoze tebe? No ked tu pises, tak nie. Snad si sa k tej stene nevalila 60kou. Autu? Aj ano, zalezi jak si sa dobre trafila, ked mas nahodou nejake senzory, ale to by si uz asi vedela.
@veselo_neveselo nie tak uz sim zastavovala, tak pomaly uz som sla, ale buchla som
@anonym_b8b0de asi mala stena 🤷
@anonym_314e01 asi,teda ked uz som citala,ze buchla auto uz mi to doslo.Ale prve,co ma napadlo,ze to co je.
som myslela že do šteniatka, alebo ja neviem čo ale že to bude stena ma veru nenapadlo.
to odkedy nazývaš stenu stenka? dosť blbé.
som myslela že do šteniatka, alebo ja neviem čo ale že to bude stena ma veru nenapadlo.
@anonym_1ae7ca ano jedna sa o nizku stenu, tak aom to tak nazvala
Jzs do mňa buchol zo zadu v 50 rýchlosti druhé auto lebo to neubrzdil a lepil sa na mňa. Len ma kus hodilo a na aute som mala maličký škrabanec. 🙈😵💫
@anonym_1ae7ca aj toto ma napadlo.
Jzs do mňa buchol zo zadu v 50 rýchlosti druhé auto lebo to neubrzdil a lepil sa na mňa. Len ma kus hodilo a na aute som mala maličký škrabanec. 🙈😵💫
@anonym_044edb ale ja sa nerozpravam o aute, ja riesim, ci to nemoze babatku uskodit, take trhnutiw
@sisi2212 ešte raz prosím? Čo je stenka? Čo si vlastne spravila? Čo to má spoločné s nejakým siedmim mesiacom a čo je vlastne otázka?
@amalka07 pri parkovani, som si to nevypocitala a predkom som trosku tukla do malem nizkej steny, tak ma trhlo samozrejme, aj ked som uz zastavovala, ci to moze nieco dietatu urobit?
@anonym_044edb ale ja sa nerozpravam o aute, ja riesim, ci to nemoze babatku uskodit, take trhnutiw
@sisi2212 cítite pohyby ???
@anonym_f86111 ano citim
@sisi2212 tak je všetko v poriadku, ale ráno ku gyn PRE ISTOTU na sono
@anonym_f86111 ďakujem za odpoved k veci ;)
@sisi2212 máte v aute tehotenský pás?
@sisi2212 ja riešim že mi nič nebolo len som sa zľakla. A ty riešiš tukanec do steny pri parkovaní kde ideš na jednotke. 🙈
Tému založila 17:34, jej posledny príspevok o 18:14
Trištvrte hodiny tu tára o stenke, či o com. Normálna žena by minimálne zavolala na gyn., pohotovosť
Stenka? To akože múrik?
Tému založila 17:34, jej posledny príspevok o 18:14
Trištvrte hodiny tu tára o stenke, či o com. Normálna žena by minimálne zavolala na gyn., pohotovosť
Stenka? To akože múrik?
@anonym_438975 myslím si že by ju vysmiali…
@anonym_438975 myslím si že by ju vysmiali…
@ninusa221 nikto nikoho nevysmeje, už vôbec nie tehotnú ženu
Zn. som zdravotník
@anonym_f86111 ďakujem za odpoved k veci ;)
@sisi2212 my sme odpovedali k veci, len ty si to od veci napísala.
radšej k lekárke a opísať čo sa stalo. Že si narazila do steny.

Samozrejme. Mozes si vyrazit senzor