icon

2 čiarky na teste. Hurá

roxi77
17. dec 2015

Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?

bozkavatko
29. feb 2016

Ahojte tak aj naam sa zadarilo 🙂 vynevhala mi mrcha a boli dve ciarky 🙂 len sa spytam aj cy mate brusko ako v tretom mesiaci? 😀 mam 65 kg a 167 cm ale teda brucho vykuka dost tak sa pytam ci nebola mrcha uz pocas tehu. Priznaky nemam ziadne len prsia a bolesti v podbrusku dnes budem volat k dr 🙂

bozkavatko
29. feb 2016

A gratulujem vaaam 🙂 nam sa zadarilo a to mam pco uz 10 rokov, pred rokom mi dr povedal ze bude problem mat mimi, ze vajecniky nevypadaju dobre a juhuuu bez merania sledovania je to tu 🙂 moja vola vsetko zvladnut prirodzene bola silnejsia 😀

elviku11
29. feb 2016

@bozkavatko Jej, tak to gratulujem 🙂 Super zaciaotk tyzdna. To si zistila dnes?

bozkavatko
29. feb 2016

Elvika nie sobotu 🙂 a stale mi to nejak nedochadza ta prava radost este neprisla 😀 a pozeram ze ty uz za chvilku budes maminka 🙂

elviku11
29. feb 2016

To je v pohode. Ja som tomu nemohla uverit este niekolko tyzdnov a tak naozaj vo velkom som sa zacala tesit asi az v druhom trimestri... (snazili sme sa dva roky a uz som si aj myslela, ze to vobec nevyjde). Preto sa stale tak tesim, ked nevyjdu tie negativne predpovede doktorov 🙂

bozkavatko
29. feb 2016

Myslis ze som 5tt od poslednej mrchy? 😀 ja by som dala tak 10tt 😀 som taka akurat by som povedala ale brucho po poharivody som nemavala take 😀

elviku11
29. feb 2016

Este pockaj. Tiez som zo zaciatku bola pekne zaoblena a potom prisli nevolnosti. Nielen ranne, ale celodenne. Asi v 7 alebo 8 tt to zacalo. A do 14tt, kým to skoncilo, som schudla asi 4 kg a brucho sa mi uplne vyrovnalo :D Odvtedy ide vaha hore

adrianna23
29. feb 2016

@bozkavatko ahoj, drzim ti palce, kedy ides k dr? Ja som bola 4+5 tt a nic nevidel na sone. Bola som sklamana z toho, ze aj beta hcg velmi nizke.. Teraz by som mala byt 5+2, cize prebiehajuci 6 tyzden a brucho mam ploche ☹ co to?

radinkaaa
29. feb 2016

@adrianna23 bud v klude ja som v 13 tyzdni a tiez mam brucho ploche najviac viditelne bude az v tom piatom mesiaci

adrianna23
29. feb 2016

@radinkaaa lekar ma strasi s mikropotratom ☹ ani sa necitim tehotna, ziadne priznaky.. Navyse som v decembri potratila a to som mala uz pred priznaky..beriem duphaston lebo som spinila tri dni..ach jaaj,,stale nieco..

adrianna23
29. feb 2016

@radinkaaa preklep: to som mala uz pred ms priznaky a teraz nic

radinkaaa
29. feb 2016

@adrianna23 vies kolko zien sa na zaciatku neciti byt tehotna ja az v 4-5 tyzdni som zistila ze som tehotna a to tiez len preto ze moj priatel ma donutil urobit test este mu vtavim ze zbytocne si ho robit nebudem a nakonec bol pozitivny

bozkavatko
29. feb 2016

Tak ma objednal az 14.3. Som nedockava. Nooo ja som jak kevy som zedla pol melona 😀 posledna mrcha 26.1. A to sa mi zda malo na to brusko 😀 ja pracujem v chovatelskych kde mame mysi potkany cvrcky vtaky tak snad bude vsetko ok kym budem pn...

bozkavatko
29. feb 2016

A este som mala zkracovany krcok kvoli hpv...

bozkavatko
29. feb 2016

Kedy ste sli vy na pn? 🙂

scales
17. aug 2016

@dannii Ahoj, chcem sa ta spytat, ten clear blu digitalny si si rano robila, ci poobede? Mne mala prist dnes ms a mamatesty mi uz 3ti den vychadzaju s duchom, ktoreho pekne vidiet a chcela by som si to digitalnym potvrdit, len neviem kedy

dannii
17. aug 2016

@scales ja som ho robila poobede on je celodenný tak som necakala😊😊

scales
17. aug 2016

@dannii no a ako dlho ti meskali? Lebo mne este nemeskaju, kedze dnes mam dostat...

dannii
17. aug 2016

@scales no ja som mala krátky cyklus tak na 28den som si robila

scales
17. aug 2016

@dannii a v ten den si aj mala dostat? ci par dni skor?

dannii
17. aug 2016

@scales mala som dostať na 26 den takze reálne mi meškali 2den😊😊

scales
17. aug 2016

@dannii tak ja pockam do zajtra rana teda aspon 🙂

scales
18. aug 2016

Robený po práci 🙂 a ten druhý je mamatest, robený na druhý deň ráno

scales
23. aug 2016

Pridávam ďalšie na porovnanie 🙂

marienn55
23. aug 2016

Baby dnes o 11tej , rapid clear, co poviete mam sa začať tešiť ?

nivea777
23. aug 2016

@marienn55 podla mna urcite.. ale este len tak po tichucku..a gratulujem

marienn55
23. aug 2016

@nivea777 ku Gyn idem az 12 septembra tak dovtedy musim len tichučko 😉

marienn55
23. aug 2016

@nivea777 a dakujem

nivea777
23. aug 2016

@marienn55 ja idem 13.9 hrozne cakanie.. skrtam si dni v kalendari..na prvej som bola tiez tak ako ides ty cca v 8tt..to uz budes aj srdiecko vidiet

marienn55
23. aug 2016

@nivea777 ze srdiečko .. Neuveriteľne .. Nechce sa mi veriť . To bude hrozne čakanie . Tebe drzim palce 😉