2 čiarky na teste. Hurá
Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
@dannii ani ja som tomu už neverila, kým som konečne neuvidela tie dve čiarky.. 🙂 akurát idem zajtra k dr. aby to potvrdil...dúfam že bude všetko OK.
@lleall1111 držím palceky bude srdiečko vidieť. Ja pôjdem tak O 2tyzdne 😊😊😊😊. Strašne sa teším mám 2 babule A toto bude náš benjaminok😍😍😍
@dannii myslíš že to tak skoro už bude vidno?? ešte je len 5tt+3...
Mne bolo vidieť tuším V 6tyzdni😊😊😊tak uvidis A daj vedieť. Ja sa tak tesim 😍😍
@dannii hej hej dám...rada sa podelím o radosť 😀 😀 😀 😀
Ja sa usmievam celý deň odkedy to viem😃😃😃😃
@dannii gratulujeeem 🙂 aj ja mam 2 len ako pozeram ty nie si novacik ako ja :D kedy ides k DR?
@permanentka Ďakujem moc moc.pôjdem tak O 2tyzdne myslím že ti bude stačiť 😊😊
@permanentka tiež gratulujeeeeeeem😍😍😍😍😍😍😍😍
@dannii dakujeeem 🙂
@katarinka2112014 to mas aky test prosim ta? a gratulujeeem 🙂
@katarinka2112014 gratulujeeeeeeem nádherné ciarky😊😊😊
@permanentka Ďakujem 🙂 takýto som si kúpil v lekárni. Tam ako je S sa nakvapká moč a potom čakáš na výsledok :D
@dannii Ďakujem :D áno krásne silné :D
@katarinka2112014 dakujem 🙂 a mozem este jednu odveci otazku? ako dlho nechavas test namoceny v moči? snad to nerobim zle 😀
dnes som mala na pláne ísť k dr. a ten beťár má dovolenku... ☹ a zase čakať až do pondelka....
@adrianka22 gratulujem 😉
@lleall1111 pojdes O týždeň Ako ja😊😊
ahojte baby 🙂 TAK AJ JA! Po 2-3 mesiacoch snazenia som vcera na teste objavila 2 ciarky. Digitalny test ukazal 2-3 tyzdne a vo stvrtok som objednana k lekarovi. Drzim vam vsetkym palce a posielam pozitivnu energiu, nech to vsetky dotiahneme do uspesneho konca :-*
@lleall1111 mne v 5tt + 2 bol vidno len gestačný vak bez fazuľky, ale tak uvidíš
@permanentka tak ja som ho nenechala v moči namočený. K tomu máš ešte také ako keby nasávatko 😀 do toho naberieš moč a do toho S nakvapkáš asi 4-5 kvapiek a nechceš 5 minút postáť a máš výsledok 🙂 to je celé a podľa mňa jednoduché 🙂
@adrianka22 neboj sa ja som tiež chorá beriem antibiotiká a dnes mi povedal lekár, že mám dobrať tablety, že je to lepšie ako keby som ich nebrala a že to neuškodí. 🙂
Aj mňa v nedeľu potešil pozitívny testík 🙂 Akurát k doktorovi idem až o tri týždne. Prečo mnohé chodíte o toľko skôr? Mne neskorý termín navrhla sestrička, nech už je aj niečo vidno, aj mne to prišlo logické.
@lesna_vila lebo som spinila tak mi napisala aby som pre istotu prisla, inak by som nesla tak skoro 🙂
jáj, to je jasné 🙂 ja mam paranoju trošku, raz som už potratila, takto úplne na začiatku tehotenstva. Vtedy som tiež krvácala (to som ani nevedela, že som tehotná, termínovo a tak mi to prišlo ako slabší menzes, len nejak to nekončilo ako by malo a až tak som zistila čo sa deje...). Teraz sa to zdá byť v poriadku. Moc moc dúfam 🙂
@lesna_vila pisem ti spravu ;)
Ja som dnes nevydržala A kupila si ten digitálny clear blue výsledok 2+3 sa tesim moc 😍😍😍😍😍😍

@lleall1111 Ďakujem moc ja už som neverila ,že sa to podarí 😊😊😊