3D a 4D ultrazvuk v Poprade
Kde a hlavne ako ste boli spokojny na 4 d utlrazvuku v Poprade , kto Vam ho robil a v ktorom tt ste boli?Kolko to stálo? Vsade som nasla len prispevky spred 2-3 rokov. 🙂
@cwilinge77 ako prispevky spred 2-3 rokov????treba sa prekliknut na poslednu stranu.....
napr. tu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/je-v-poprade-dostupny-3d-ultrazvuk/ je posledny prispevok v aprili.....
kolko dní alebo týzdnov sa treba dopredu objednat na 4 dDultrazvukv Poprade ku Dr. Kramárovi?
@cwilinge77 na 3D alebo 4D utz sa doporúča ísť tak v 25 tt. A ja osobne by som neišla ku Dr. Kramárovi. Som jeho bývala pacientka.
@kaculiatko88 a kde by si mi odporucila ist v PP? myslela som že kedy mu mám zavolat , ci neni dlha cakacia doba alebo tak? tyzden dopredu alebo az mesiac?
@cwilinge77 Ja som bola u Kramara a bola som spokojna, viem,ze ako dr. nestoji za nic,ale s utz som bola spokojna. Platila som 50€ a robil mi utz na 3x v 18. tt,21.tt a 25tt, bolo krasne vidno ako babätko rastie. Objednat sa staci 2 tyzdne pred.

@cwilinge77 ahoj, ja som nebola v Poprade, ale mozem ti prispiet ohladom 3D a 4D ultrazvuku u nas v Lc. Ja som bola z manzelom pred 3t a bola som maximalne spokojna jednak z pristupom gynekologa a sestricky, kedze som nebola ich pacient, bola som objednana na hodinu a zobrali ma aj skor. Samotne sono trvalo 45min-zaznam na dvd, trval by aj dlhsie no prislo mi nevolno a museli sme skoncit, kedze sono robil v malej tmavej miestnosti bez okna a vzduchu bol zazrak ze som prezila 😀 . Videla som kvalitne a pekne zaberi ciste fotky, videli sme jasne ze je to chlapcek 🙂 ale tvaricku si ani za tristvrte hodinu nechcel ukazat, zakryval si ruckami...aj som sa poprechadzala aby zmenil polohu, prevracala som sa z boka na bok, sedela som, dr ho budil-mikal mi do bruska a nic 😀 . Zo zaciatku si pozrel 2D sono, kde skontroloval srdiecko, oblicky, hlavicku...a potom si to prepinal na 3D-4D velmi pekný zazitok a mozem povedat ze by som isla zas. Vyslo nas to 40e no nelutujem ani cent.
Len pre info, som z LC a bola som v Rimavskej Sobote. U nas v meste zial doktori robia 3D, no zaznam ma smiesnych 7 minut, viac sa ti nevenuje, babo ledva ze zachyti, v rychlosti pozrie 2D zaplatis 50e a mozes ist...tot sio, sklamana som bola velmi z pristupu dr, kt. robil konkretne toto 3D pred mesiacom a pri kom budem mozno rodit. ☹
Takze len tolko, skus si zistit pristup a celkovo aj trvanie zaznamu aby sa ti to aj oplatilo a bola si aj ty spokojna....vsetko dobre 😉