icon

3D sono. Áno či nie?

nikolet_89
2. nov 2011

Tehulky poradte mi pls v piatok budem v 25 tt cize najvyssi cas ak by som chcela ist, ale neviem sa rozhodnut ci ist, alebo nie co myslite ?

li_la
2. nov 2011

@nikolet_89 Áno. 🙂 Krásne fotky, krásny zážitok 🙂 Aj keď ja som bola oveľa skôr, tak sa nám neukázalo pohlavie, ale keď budem tehotná 2., pôjdem aj dvakrát. 🙂

zapka21
2. nov 2011

Ja tiež odporúčam ísť... Bola som minulý týždeň, je to úžasný zážitok 🙂

nikolet_89
autor
2. nov 2011

dakujem babeny ved nas tym uz rozmyslam, ale pride mi to akoby na nas tehotnych zarabali 60 eur mi pride vela...ja tam skor rozmyslam ist koli vyluceniu este niakych vyvojovych chyb a tak dalej...ale urcite to bude aj zazitok 🙂

kvetinka211
2. nov 2011

@nikolet_89 tiez som nad tym rozmyslala a nevedela som sa dockat kazdeho ultrazvuku, aby som babo videla, ale 3d mi pripadalo predsalen zbytocne ... no a o nic sme neprisli ked sme neboli ... za par tyzdnov uvidis babo na vlastne oci 😉 (a prvy mesiac sa ho budes pytat, preco neostalo este chvilku v brusku 🙂 ) a zo zdravotneho hladiska staci ist na podrobny morfologicky ultrazvuk, ten je za cca. 20e

michaspi
22. okt 2012

Ahoj Nikolet, zo zdravotneho hladiska je klasicke sono dolezitejsie, 3D/4D sono je skor o zazitku pre rodicov🙂 ja som nebola, moj lekar mi povedal, ze je to zbytocne "ozarovanie" pre dieta, tak som zto nechala tak...ale ak budem cakat dalsie, pojdem - prave kvoli tomu zazitku🙂

ivik9
22. okt 2012

Ano. ja odporucam tiez.....krasny zazitok 😵 .....aspon podla mna 😉

nasta2011
2. nov 2012

Ahojte, ja som už bola 2 krát aneľutujem, je to úžasný zážitok vidieť ako drobec rastie a mení sa na človeka. Odporúčam 🙂

weke
2. nov 2012

Ahojte, my sme boli v 20 tt na 3D morfologickom ultrazvuku hlavne zo zdravotnych dovodov. Doktor tam pomeral vsetky organy, kosticky, zistoval spravnu funkciu organov, atd. Vsetko nam podrobne povysvetloval aj potvrdil pohlavie. Bol to krasny zazitok. Stalo nas to 30,- Euro, ale urcite nelutujeme. Aj nam vytlacil krasne fotky tvaricky. 🙂