5 dní po sexe pozitívny test
Ahojte. 7.7.sme mali s manželom "tutu mutu" a ja som nejak podvedome cítila, že to vyšlo. Prsia tvrdé ako kameň, dva dni po sexe bolesť krížov. Včera som si robila test a vyšiel takto. Dúfam, že nebudú dvojičky 🙈 keď je taka silná čiarka na 25kovom teste 😵 ❤️

Kočky a môžem byť aj prvý mesiac unavena extremne z tehu, býva mi aj na vracanie ale nevraciam. Ovulku som mala tesne po menzese, test zatial negativny. Prvé tehu som nejak moc neriesila bo som mala vela stresov vtedy.
@lienkazienka mozes. Ja som ani nevedela a bola som ako kôň unavená, ešte aj znamy sa pytali čo mi je ze vyzeram ako po maratóne...
Ahojte, dnes u môjho gynekológa, ultrazvuk potvrdil tehotenstvo, od štvrtka už bolo vidno malú bodku, žĺtkovy vak, zodpovedá 6tt,ale ešte akcia nebola. Nezistil príčinu spinenia, ze zatiaľ je to v poriadku. Dal mi tabletky utro...neviem co, musim nájsť lekáreň kde to majú, žiaľ vsade nedostatok, objednám v najbližšej lekárni pri mne. Na kontrolu 14.8. Tak sa teším, dúfam, že to bude ôk, ale stale spinim, hlavne ak idem na veľkú potrebu.
@jamimka Tak paráda😊❤
@jamimka moc moc držím päste!!!! Utrogestan som brala aj ja.
@jamimka gratulujem 🙂 čo napíšu teraz tie, ktoré sa tu doslova vysmievali z toho, že asi nevieš kedy ste mali sex a pod. :D Príroda je všemocná a ľudské telo niekedy zázrak, ako teraz v tvojom prípade 🙂
Mne nezakazal nič, ze ci teraz nebudem chodiť, ani sa kupat, ani chodiť na WC, ze aj dorabat ručičky mame, ze to sa nedá ovplyvniť, ale samozrejme, ak po nejakej činnosti začnem viac spinit, alebo mala bolesti, tak mam ist hneď. Som šťastná a áno, pre tie, ktoré sa riadia len tabuľkami a ako sa nič mimo nich nedá... Tak dá 😉
Ahojte som tu zase, 14teho idem na usg, to už viete...byva mi ale velmi zle, točí sa mi hlava, kuse som hladná, ak sa najem, ide to von, ak sa nenajem, odpadávam. Mam dosť nízky tlak, dnes 98/73,pulz 103. Jedine, z čoho mi nie je zle, sú broskyne 😁 utrogestan pomohol, uz nespinim a keď ležím, hlavne ráno, pekne vidno malú gulicku... Ale čo som chcela... Co na nízky tlak? Pepsi si dávam tak za malú plechovku 2x do týždňa, ani mi káva nechuti.....a ešte jedna otázka, doktor mi spomínal trisomy test, vraj ženy po 35 by už mali podstúpiť. Ešte nemám toľko, ale rodiť by som už ako 35 ročná rodila. Budem kludna, ked si to nedám? Ved 450e mam na kocik. 🙈 Neviem, niekedy také možnosti neboli...len teraz sa mutuju bunky a všetko možné... Dávali ste si?
@jamimka super s tým Utrogestanom. A inak mne v tehu na nízky tlak pomáhal džús alebo poriadne sladká voda so sirupom.
@bielanevesta ďakujem skusim
@jamimka hlavne veľa vody, ale v prvom trimestri mi nič nepomáhalo, bola som hrozne unavena. Teraz som už v 2.trimestri a naposledy mi namerali na poradni tlak 84/45 a paradoxne sa cítim celkovo lepšie ako v tom prvom trimestri, hoci ten tlak je stále na zaplakanie, ale už tu fungujem dobre 🙂
***taky
Na tlak minerálka Budiš ci Slatina. Obsahujú vaic soli a sú dobré. A niečo slabšie, tyčinky atď...
@jamimka pri nízkom tlaku je nebezpecne iba riziko pádu, že odpadneš a niečo sa ti môže stať. Inak je stále lepšie mať nízky ako vysoký, aj keď to nie je veru komfortné, keď človek chodí ako múmia a nič nevládze. Ale unava je dosť bežná v 1.trimestri, ja keby som mohla, celý čas by som vtedy prespala 🙂 držím palce, nech je to lepšie 🙂
@jamimka ja odporucam trisomy, budes kludnejsia. Fakty su, ze ak by babo nebolo ok a ty by si si ho nechcela nechat (nemyslim tym, ze by si si ho nemala nechat), do tusim 12 tyzdna sa da ist na kyretaz a v 20. tyzdni by si ho uz musela normalne porodit (teda ak by si sa standardnym sposobom - tak ako sa to zistuje u kazdej tehotnej a ako to preplaca poistovna - dozvedela, ze nieco nie je ok, uz by bolo davno po lehote 12. tyzdna). Snad som sa vyjadrila zrozumitelne, nic nenaznacujem ani na nic nenahovaram len pisem ako to je.
@daisylucky presne to ma napadlo, že do 12teho týždňa, ale na stránke trisomy píšu, že etický kódex ci co MZ dajú výsledky až po 12tom týždni, takže...
@jamimka tak si daj urobit iny, napr. Panorama test.
@daisylucky cenovo asi tak isto
Ja už nevládzem, mne je hrozne zle od žalúdka, len ma nadrapuje a uz ani dýchať nemôžem. Ovocné vody nehrozí, z čistej mi je zle, piškóty jem už týždeň a zapijam Pepsi. Aj to ide vonku. Boli ma už hlava z tolkeho z vracania, žalúdok ako na vode. Chodím do práce, nemám náročnú, ale ja to nedavam. 😮 Co mam robiť? Nechcem ísť na PN, ale som slabá. Myslíte, že je to dôvod na vypísanie? Ešte nemám ani knižku, ved ma vyhodia z prace 🙏 to aj vy ste mali chuť hneď so všetkým skoncovať a sedieť len doma a dychat zhlboka do papierového vrecka?.... Myslíte že coculine môžem?
@jamimka je to dôvod na vypísanie.Aj mne tak bolo a doktorka ma dala na PN.Držte sa🙂

@jamimka ja som bola na sone a potvrdili mi ze cakam babo... ja som to len citila...strasne ma boleli prsia... v 5 tyz mi test vysiel negativny... dr povedal ze v 5 tyz este nemusi ukazat... potom som si spravila v 6 tt a uz bol pozityvny... urcite si dlhsie.... prve tyz este nemusi ukazat.. hlavne nie tieto obyc testy... a GRATULUJEM 🙂