icon

8. týždeň bez plodu

scarletka34
13. júl 2017

Som 8tyz. Tehotná je vidno len gestacny a zltkovy vak ktorý rastie a plod tam neni. Cítim sa dobre nekrvacam a na kyret nechcem ísť. Zažili ste niečo podobné?

scarletka34
autor
13. júl 2017

@zuzans258 hmm to mi je veľmi ľúto aj keď to nebol plod to dosť boli. Každá z nás už keď uvidí dve čiarky na teste sa začne tešiť a potom takéto sklamanie 😢

luli222
13. júl 2017

@scarletka34 dakujeme velmi pekne za prianicko 🙂 presla som si hodne tazkym obdobim, nam lekari najskor povedali, ze deticky mat nikdy nebudeme a bum...no a moje 2.
aktualne tehu bolo velmi rizikove a este ma celkom strach nepresiel kym malinky nie je z bruska von, ale naucila som sa doverovat procesu, vyvoju situacie a hlavne sa zmierit s cimsi co nie je v ludskych silach ovplyvnit ... Nebojkaj vsetko bude dobre a aj ty sa budes tesit z drobceka ci to bude teraz alebo neskor, ale vsetko pride rozhodne v ten spravny cas 🙂 mna neuspechy motivovali a nastartovali sa rozvijat dalej...

patka33
13. júl 2017

@scarletka34 v profile mas ze si zacala 10tt

scarletka34
autor
13. júl 2017

@luli222 držím palčeky aby ste to dobojovali do úspešného konca a potom vám drobček bude robiť iba veľkú radosť . Keď nám sa tiež nedarilo a keď sa konečne podarilo drobec sa nám nechce ukázať
Tak to dosť boli som s toho smutná ale nestrácam nádej.

scarletka34
autor
13. júl 2017

@patka33 to podľa doktorov podľa ich tabuliek. Ale ja som mala posunútu ovulku takže si myslím ze som menej

patka33
13. júl 2017

@scarletka34 no ved uvidis mne dr hovorila ze v 8tt uz je vidno aj srdiecko ale tak kazde telo je inr uvidis drzim palce

scarletka34
autor
13. júl 2017

@patka33 ďakujem pekne. Tak doktor už tomu nedáva šancu ale keď nekrvacam vždy je tu ešte nadej

patka33
13. júl 2017

@scarletka34 mne povedal ze ak zacnem sama krvat moze to byt zle

scarletka34
autor
13. júl 2017

@patka33 zle je to v tehotenstve keď začneš krvácať. Takto sa sama vycistis a potom to pozrie cez sono ci sa maternica dobre vyčistila a skôr sa môžem začať snažiť o ďalšie tehotenstvo lebo po kyrete až po 6tyz. Co som čítala. Keď sama vyčistí je to šetrnejšie pre maternicu.

pallacinka
13. júl 2017

@scarletka34 Mne sa stalo nieco podobne v 2. tehotenstve, doktorka dlho nevidela plod a cakali sme, kym zacnem krvacat. Nakoniec som isla sama na pohotovost, nech mi to ukoncia (bolo mi cely cas velmi zle a uz som to nezvladala) a tam na ultrazvuku krasny plodik aj so srdieckom 🙂 Teraz ma ten plodik 2 rocky, odvtedy uz beriem vsetko, co mi povie doktorka, s rezervou.

scarletka34
autor
14. júl 2017

@pallacinka a to si bola v ktorom týždni keď sa ti ukázal plodik?

jajawka
14. júl 2017

@scarletka34 ja som bola na sono v 6. tyzdni a plod nebolo vidno. Isla som v 8. a rovnaky scenar. Doktorka ma poslala do nemocnice, kde ma vysetril primar a taktiez nevidel plodik. Len mi vysvetlil, ze v tom tyzdni uz by mal byt viditelny plus plodove vajce nema pravidelny tvar, ako by malo mat. Takze oni uz podla sona vedia urcit, ze islo o anemryomolu - tehotenstvo bez plodu. V tomto pripade k spontannemu krvacaniu dochadza zriedka a odporucaju kyret, ktory som podstupila hned v ten den. Nemala som ani ziadne priznaky tehotenstva - aj primar sa ma na ne pytal. Po roku aj pol som opat tehotna, uz v 16. tt., vsetko je OK, len mi stale byva zle.

chvostik1
14. júl 2017

@scarletka34 Nechapem preco sa niektori dr ohanaju terminmi od poslenej menstruacie. Ja ked som sla k svojmu, povedala som, ze neviem kedy presne mi to meskalo lebo som bola chora. Mi hned povedal, ze sa tym nemam trapit, urobil sono a riadi sa dodnes len nim. Aj svagrina keby mala rodit podla ms, tak by prenasala 6t, co je nerealne. A ma krasnu dcerku. Takze kazdopadne ver. Srdiecko, ze pocut od 8tt.

denisa87
14. júl 2017

Ahoj,tiez som mala posunutu ovu,az na 23dc,len v 8tt uz bolo vidiet srdiecko,drzim palce aby sa dnes ukazalo🙏

emasss111
14. júl 2017

ja som bola prvýkrát na sone na začiatku 7-ho týždňa a srdiečko už bolo vidieť....ale ja netuším, na ktorý deň mám ovulku..ale asi nejako v strede cyklu....každopádne ti veeeeeeľmi držím palce, aby ťa dnes lekár potešil 👍

14hviezdicka12
14. júl 2017

Aj ja som mala posunutu ovu ale vobec neviem na ktori den 🙂 na 42DC som mala testik pozitivny a miesto 8tt som bola 6tt 🙂 a doteraz mam dva tyzdne rozdiel

anjelikdianka
14. júl 2017

ja som bola na potvredni tehotenstva v 8tt a bolo uz aj srdiecko.potom v 12tt som zacala spinit a na usg uz nebolo akcia srdiecka a plod prestal sa vyvijat v 8+6tt.robili my kyret.

scarletka34
autor
14. júl 2017

@denisa87 akurát som prišla od doktora nič sa nezmenilo kázal mi kúpiť Buscopan ak by som mala kŕče a o týždeň na kontrolu... Takže už nádej že sa to zmení sa stratila... 😠

sweetlip
14. júl 2017

@scarletka34 Keedy si mala poslednu ms?

scarletka34
autor
14. júl 2017

@sweetlip 6.5.

sweetlip
14. júl 2017

@scarletka34 tak podla pm by si mala byt 11tt a podla ovulacie 8tt.V tomto tyzdni by uz malo byt vidiet aj srdiecko ako bije.Takze zrejme asi u teba doslo k zamlknutemu tehu.To co dr u teba vidi zltkovy vacok byva v 5 tt.Takze asi tam sa prestalo babatko vyvijat.No drzim ti palceky aby to este dopadlo dobre a drobcek sa na dalsej kontrole ukazal.

sweetlip
14. júl 2017

@scarletka34 inac opravujem podla pm si 9tt podla ovu 8 tt

scarletka34
autor
14. júl 2017

@sweetlip ďakujem pekne ale už sa neukáže ☹ už musím čakať kedy začnem krvácať aby som sa vyčistila a veriť ze čoskoro otehotniem a bude všetko už v poriadku

nivea777
14. júl 2017

@scarletka34 ako sa vola tvoj dr?

alana1
14. júl 2017

tak nie su to zazraky, ale pokial sa do troch tyzdnov od sexovania neukaze srdce, uz tam nadej nie je...ja som mala anembryomolu tiez, stave sa to casto, odporucala by som ti potom hematologiu ci nemas nabeh na tvorbu tromboz, mohla sa upchat mikrocievka a babo prestalo vyzivoovat

galixx
14. júl 2017

@scarletka34 drzim palce, ja som to zazila v septembri, po roku snazenia sa som otehotnela. V 8tt prazdny vak a potom kyret lebo som zacala hrozne krvacat a mat bolesti. Ale v decembri som zase otehotnela a uz som skoro v 8 mesiaci. A poznam viacero bab ktore kratko po potrate v takom skorom stadiu zase rychlo otehotneli

scarletka34
autor
14. júl 2017

@nivea777 od pospisilovej som prešla Silesovi

sweetlip
14. júl 2017

@scarletka34 V dnesnej dobre sa po nieco takom mozes zacat snazit hned dalsi cyklus ktory dostanes.Nemusis cakat 6tyz.To co sa pise na nete su odporucania,ale vela dr povie ze sa mozes snazit.Tak drzim palceky

scarletka34
autor
14. júl 2017

@galixx no som zvedavá ako to dopadne už by som to chcela mať za sebou... Lebo ma to ubíja chcem sa sama vyčistiť na kyret ísť nechcem neznášam nemocnice. A tiež ti držím palce nech ti všetko dobre dopadne...

scarletka34
autor
14. júl 2017

@sweetlip dik ale ešte ma asi čaká dlhá cesta keď ešte nekrvacam žiadne bolesti nič