icon

8 týždňov po potrate a znovu tehotná

dada2107
9. júl 2012

ahojte baby.... pred 8tyzdnami som samovolne potratila mojho anjelika 😔 ...nasledovala kyretaz, Po 4tyzdnochsme s priatelom mali nehodu..dnes je to uz 8tyzden a menstruacia nikde. tehu test vysiel pozitivny... som opat tehotna, alebo mozem mat este zvysene hcg z predchazajuceho tehu? samozrejme pojdem ak lekarovy, neskor...este nechcem aby mi tam tak skoro sparal ak nahodou som ...ale rada si precitam aj vase nazory...

Strana
z6
88summer88
9. jan 2014

@eliaska23
@nefertitka
@satanka1

baby, zalozila som sukromnu diskusiu, len neviem este velmi ako to tu chodi, nikdy som nic take nezakladala 🙂 tak Vam pisem aj tu, nech si to precitate, a ak budete chciet, zapojte sa 🙂 tema je snazilky po MA 🙂 zakladam to preto, lebo niektore baby sa stazuju, ze ked sa takto rozvinie konverzacia a ubera sa inym smerom, tak im je tazko najst to co v nej hladaju podla temy.

tak si to pozrite a pokial sa chce este niektora s rovnakou alebo podobnou neprijemnou skusenostou pridat, kludne napiste 🙂

nefertitka
9. jan 2014

@88summer88 tiez neviem, ako to funguje, mam taky dojem, ze ty nas musis do tej temy pozvat, same sa tam nedostaneme, ci?

88summer88
9. jan 2014

@nefertitka tieto, ktore som Vas oznacila som pridala hned na zaciatku, ale neviem, ci vam to niekde ukazuje v upozorneniach? ak nie, skus kliknut sem a hadam to pojde 🙂 dufam 🙂 fakt tu nie som taka zbehla 😝

satanka1
9. jan 2014

@88summer88 ahoj..super nápad...len mi ukazuje,že tá podstránka neexistuje..išla som cez ten link čo si dala

nefertitka
9. jan 2014

@satanka1 som tam🙂

satanka1
9. jan 2014

@nefertitka ako? mne to nejde

nefertitka
9. jan 2014

@satanka1 ja som klikla na link a hned ma to hodilo do temy 😕

88summer88
9. jan 2014

@satanka1 moja chyba, napisala som ta ako satanka nie satanka1 - prepac 🙂 skus teraz 🙂

satanka1
9. jan 2014

@nefertitka už aj ja...už mi to išlo 🙂

nefertitka
9. jan 2014

@satanka1 super;)

eliaska23
9. jan 2014

@nefertitka nie, to jevta obycajna alchemilka, ale ta sa moze pit len do ovulacie, lebo v pripade tehu moze vyvolat potrat, zltozelena naopak podporuje udrzanie plodu... ja mam tiez tu obycajnu, u nas v lekarni zltozelenu nemaju, zajtra buden v meste pozriem ju tam, ak nezozeniem, objednam cez net...

inak baby, co si myslite o inofolicu? uzivali ste to niektora? ja nad tym zvazujem, vraj je to na podporu tvorby kvalitnych vajicok... a este muz je fajciar, tomi tiez naordinujem nieco, vcera som ho poziadala, aby prestal fajcit, slubil, ze sa o to pokusi ...

nefertitka
9. jan 2014

@eliaska23 ahaaa, no tak to budem pit iba do ovulky a skusim zohnat aj tu zltozelenu...
ja beriem Inofolic, aj pred tymto poslednym tehotenstvom so ho brala, 1x denne a na prvy krat a z jedneho razu som otehotnela...neviem, ci to bola zasluha Inofolicu, ale je to dost mozne, normalne som aj citila, ze mam ovulaciu, co som predtým nikdy necitila...jedna moja znama nemohla 2 roky otehotniet, mesiac brala inofolic a teraz je v 12tt;)

eliaska23
9. jan 2014

@nefertitka vážne? to je super správa, skúsim a snáď nám pomôže 🙂

nefertitka
9. jan 2014

@eliaska23 ano vazne;) aj ja dufam, ze pomoze...

casdante
10. jan 2014

@88summer88 Ahoj, pridas aj mna do sukromnej skupiny prosim ta. Dakujem.

88summer88
10. jan 2014

@casdante si pridana 🙂 🙂

veronikabell
22. jan 2014

@88summer88 Ahoj, možeš ma prosím aj mňa pridať do Vašej skupiny snažilky po MA. Ďakujem.

lina7
24. jan 2014

Ahojte, ja som potratila pred 13 tyzdnami, bola som aj na docisteni. Prva mrcha prisla presne po 30 dnoch. Vsetko bolo v poriadku, lekarka povedala, ze staci pockat tak dva cykly a mozme zacat. V podstate sme zacali hned po prvej a po 10 tyzdnoch od kyretu sa nam zadarilo 🙂 ovulka mi vysla presne na 1.1.2014. Meskam 8 den a predvcerom mi vysiel pozitivny test, chcem si po par dnoch spravit este jeden a potom zavolat svojmu lekarovi. Dufam, ze bude tentokrat vsetko v poriadku.

luciapo
24. jan 2014

Mozes byt 🙂 Ja som otehotnela planovane 8 tyznov po potrate a teraz uz mame krasnu 3 rocnu slecnu 🙂 drzim palce!

adamnela
2. apr 2014

@88summer88 ahojky. Mozes ma prosim ta tiez pridat do sukromnej temy? Teda ak este funguje...

88summer88
2. apr 2014

@adamnela klikni sem, precitaj si prvy prispevok a vitaj medzi nami

satanka1
2. apr 2014

@adamnela jasne ze funguje...budes mat co citat teda...skoda ze sme sa vsetky nestretli pri krajsej teme.

mmattulik1
6. feb 2015

@88summer88 mozem poprosit aj ja o pridanie do sukromky😊dakujem

adka_pajerska
13. apr 2015

@dada2107 ahoj ak sa mozem opytat kedy ste sa pokusali?Hned po kyrete?Lebo mi sme si davali pozor prvy mesiac a teraz uz presiel druhy,jedine jedy sme si nedaki pozor bolo den pred velkonocnym pondelkom a uz mi test ukazal // myslis ze mozem byt opat tehu?

dada2107
autor
13. apr 2015

@adka_pajerska ahoj.... ja som otehotnela 3tzyzdne po...no ano kludne mozes byt 😉

Strana
z6