Aká bola váha vášho bábätka v 30-32tt podľa sona?
Ahojte chcem sa spýtať, teraz som mala posledný ultrazvuk u svojho gynekológa a váha našej princezničky bola 1988g, samozrejme + - 200g, , bola by som rada, keby ste sa somňou podelili o váhu vašeho anjelika v takomto istom týždni 🙂
Ahojte som bola v 31tt nabultrazvuku a doktorka, ze vsetko ok, ale vaha je len 1123g. Mal to niekto takto? Neni to malo?
Syn mal 3100g, narodil sa v 40.tt. Odhadovali veľké dieťa. Váhu nikdy nepovedali, ale má tvar lebky po tatkovi, takže podľa obvodu hlavičky usúdili, že bude veľký.
Dcéra zas mala byť maličká - do 3000g. Narodila sa začiatkom 40.tt a váha 3500g a preťažila mi maternicu. Takže veľmi týmto výpočtom neverím. 😉
@nelinka2009 ahooj prosim.ta ako ste dopadli s tou vahou . Ja som v 31 tt mala 1270g a ma strasia ze to.je.malo ze o dva tyzdne.pozadu
My sme mali v 28tt - 31cm a 1440g teraz pojdem tak som zvedava
Ja idem vo stvrtok na prietoky tak som zvedava ci pribera ci nie dnes ma.akurat prepustili z nemocnice a uz tam veru nechcem ist
Ja som bola v 30+5 a podla nameranych dlzok lekar odhaduje hmotnost z tabuliek na 1600-1800 g. Ale tiez povedal ze podla sona to vyvhadza na 31+3, ze budem rodit o 6dni akor.
Môj ma v 31tt+4 2400g,mam tehu cukrovku ale tiež to moze byť zlý odhad a môže mať menej...

@alohim ahoj ako ti to dopadlo? Mam taky isty problem 😀