icon

Aké bolo vaše tretie tehotenstvo?

29. aug 2023

Ahojte. Prosim vás, ake ste mali tretie tehulkovanie oproti tým predošlým?

veronikam33
30. aug 2023

Najhoršie, bolo mi ťažko od začiatku. Mala som nízko placentu, zle sa mi chodilo, cca od 10 tt. Mala som viacero problémov. Vravela som si že to je tým že už nemám 20, prvé dve majú už 12, a 11 rokov, tento 5 týždňov, no je to najlepšie bábätko, hovorím že za odmenu.

majulino
30. aug 2023

Najlepšie. Nevoľnosti len cca6t. Ale také úplne v pohode. Pri prvých dvoch som veľa a dlho zvracala. Pri synovi do 1/2 8mesiaca a pri dcére ešte aj na pôrodnej sále.
Nemala som rizikové ako prvé dve.
Vladala som toho viacej, aj chodiť, aj upratovať všetko. Jediné čo, tak som oveľa častejšie chodila na wc naalu potrebu,
Prvé som mala v 22, druhé v 24 a tretie 31.
Aj zotavovanie po pôrode bolo úžasné. Na tretí deň pobytu v nemocnici, čiže reálne mal syn 2,5 dňa nás pustili domov. A hneď v ten deň som kocikovala a zháňala ešte nejaké veci, čo nestihol manžel, keďže nás pustili skor. Keď sme došli z prechádzky a nákupu začala som upratovať a variť.

birika
30. aug 2023

tazke...nezhoda krvi + -, rizikove tehotenstvo, pobyty v nemocnici, serklaz....ale napriek tomu nadherne, uzivali sme si ho vsetci (manzel, dcerky 7,9), tesili sme sa na babatko a narodil sa chlapcek - vdaka Bohu zdravy, dobry a sikovny, po porode pohoda, rychle zotavenie

ivangeline
30. aug 2023

Moje najlepsie. ;D

lenkakravcova
30. aug 2023

Pri 3 som mala nevoľnosti (predtým nie), problém s obličkami. Ale menšie opuchy nôh na konci, keďže bolo chladno. Na konci som nevedela určiť, či už budem rodiť alebo nie, asi 2 týždne ma bolel chrbát a mala hrozne veľa poslickov, tak som si zvykla.. 😶
Pôrod jednoduchší, rýchly, nejako tak viac vpohode keď človek vie do čoho ide 🙂