Aké lieky môžem používať počas tehotenstva?
ochorela som od malej-ma anginu+ priedusky,co sa dalo cakat-boli,skriabe ma hrdlo a zalahnute usi,nadcha.ake lieky ste pouzivali pocas tehotenstva?
fuha, to bude tazsie, ja som mala v prvom tehu iba hroznu nadchu, 2 dni som prelezala a prespala, takze sa to dalo bez liekov, ale myslim, ze angina neprejde bez antibiotik, navyse pri 2 detoch si asi moc nepolezis, musia byt dake lieky....
hlavne ziadne "samoordinovanie" liekov!!! spytaj sa minimalne v lekarni, alebo este lepsie zavolaj alebo zajdi na pohotovost. su aj antibiotika pre tehotne, ak je to potrebne.
z domacich zdrojov tak maximalne cibulovy a tymianovy sirup, paracetamol a vitaminy.
nie neberiem ziadne lieky bez pytania.pijem repikovy caj,kloktam si hrdlo,cmulam propolky a striekam si florsamin to je sprej na hrdlo zo salvie,na noc i davam paralen.ale nevyzera ze by to bolo lepsie.veru pri dietatu si nepolezim co by som uvitala.teploty zatial nemam tak to skusim bez antibiotok a preto sa pytam e liecbu vas co ste pouzivali vy (nastavajuce) mamicky 😉 nadcha to by bolo najmenej. 🙂
ahoj ala76 ja som silno ochorela a keďže kvôli kýchaniu sa mi vytvoril hematóm skončila som v nemocnici. Môjho manžela vyslali aby mi kúpil soľný roztok do nosa PHYSIOMER a na kašeľ sirum STODAL. Sú neškodné a voľne dostupné. Aj keď sami nechcelo veriť, ale pomohlo to a na moje prekvapenie dosť rýchlo. Mala som nejakú virózu na prieduškách. Už je všetko o.k. aj hematóm sa krásne vstrebal, tak si ďalej tehuľkujem 😎

@ala76 ja som bola tiez chora pocas tehotenstva a ebrala som ziadne lieky, len som to vylezala, teply caj...a 3 dni mi nic nebolo...no zavisi aj od toho ako dlho to uz pretrvava lebo ja som svoju chorobu asi podcyhtila v rannom stadiu takze v zaciatkocjh