Aké máte skúsenosti s kyretážou v Trnave a následným otehotnením ?

marryy11
18. jan 2020

Ahojte baby. Prosím vás, ktorá ste bola na kyretaz v Trnave. Ktorý doktor, doktorka vám to robili. Ako dlho to trvalo, ako dlho ste boli v nemocnici? A ako ste to mali s ďalším otehotnením? Nebol problém?
Ďakujem za odpovede. 😔

erikad82
18. jan 2020

Ahoj! Nebola som síce v Trnave,ale v ZA. Robili mi ráno a poobede som išla domov. Doktor kázal,aby sme si dávali aspoň 6mes. pozor,no mi sme išli hneď ako sa dalo naplno -a otehotnela som behom 3 mesiacov. Teraz mám 6r. syna + 2 ďalšie detičky 🙂 Viem je to veľmi ťažká skúška pre ženu a veľmi smutná udalosť,no hlavu dole - držím moooc palce aby čo bolí rýchlo prebolelo.... 🙂

marryy11
autor
18. jan 2020

@erikad82 ďakujem pekne. 🙂

marryy11
autor
18. jan 2020

@erikad82 a ozaj, ešte sa chcem spýtať, koľko ste po kyr.krvacali, a menštruácia za koľko príde ?

ankare
18. jan 2020

@marryy11 drz sa! ♥️

popoluskaxy
18. jan 2020

@marryy11 Ahoj, teraz pred Silvestrom mi robili kyretaz. Ja som začala krvácať už dva dni predtým. Mňa po zákroku hneď v ten deň domov nepustili (potom som zistila, že to bolo len kvôli tomu, že by im to poisťovňa nepreplatila...). Zákrok trval doslova pár minút, ale na mňa anestéza pôsobila dosť dlho, bola som oblbnutá riadne. Krvácala som cca 14 dní. Včera som si bola ešte po výsledky z histológie a brali mi ešte raz krv kvôli výške HCG.
Držím ti palce✊🏻 Zvládneš to🙂

katarinakacka1993
19. jan 2020

Ahoj... tak ja som mala kyret v septembri 2019 robili mi cistenie cca..o 10:00 v Ga prebehlo to celkom rychlo trvalo to vraj neaku pol hodinku co som potom bola aj rada ze mam potom😕tiez nam dr.odporucila aby sme pockali aspon tie3 mesiace ale po prvej menstruacie som sa citila uz v pohode nic ma nebolelo a tak teda po prvej menstruacii sa nam poradrilo otehotniet co povedala ze neni to vobec problem oni ti odporucia pockat kvoli tomu aby sa telo maternica dala doporiadku ale ak sme uz otehotneli aj skvor neni to problem ono vela parou ma problem otehotniet ci skvor po potrate alebo uz neskvor a teraz som v 13+4tt.ale samozrejme uz s tym ze ma clovek obavy a sleduje vsetko a ovela viac sa boji ale to je normalne.tak drzim palce ☺

erikad82
19. jan 2020

@marryy11 to si už tak nepamätám presne bolo to v r.2012.

muromec29
24. jan 2020

Ahoj. V stredu som bola na kyretazi 10/8tt. Po zakroku som v nemocnici krvacala, ale domov som isla uz len so slabim spinenim. Aj teraz skoro vobec nespinim, bolesti mam len ked si sadam, ale mam zvysenu teplotu. Meni sa v priebehu dna 37,2 - 37,6. Myslite, ze je to v poriadku? Doktor mi povedal, ze pokial nebudem mat neznesitelne bolesti a velmi silne krvacanie nic sa nedeje, ale o teplote mi nic nehovoril.

ankare
24. jan 2020

@muromec29 skus napísať do skupiny Zdravotníci na MK, sú tam aj pôrodné asistentky.

muromec29
24. jan 2020

@ankare Ďakujem za radu, idem hneď napisat.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre