Aké potraviny mám vylúčiť v tehotenstve?
Ahojte, som tu nová, neviem, či tu už je/bola takáto téma otvorená. Som pravdepodobne tehotná, prvý pozitívny test mi vyšiel v stredu, odvtedy každý deň. S návštevou u lekárky chcem počkať ešte aspoň 2 týždne. Jedná sa o moje prvé tehotenstvo, takže nemám žiadne skúsenosti. Chcela by som sa opýtať, aké potraviny by som mala v tehotenstve vylúčiť zo svojej stravy? Prípadne mám začať brať nejaké vitamíny na podporu ešte pred návštevou lekárky?Ďakujem
@evittam Vyskúšaj to a uvidíš...
@dankabodvanka Neskusala som, ani nemienim, robim z domacich vajicok a a jedla som ju aj ako tehu-ja som neriesila pocas tehu co mozem a co nie. Len som napisala,ze je mozne robit majonezu aj z varenych vajec-teda zltkov. To je vsetko.
Ja som jedla všetko 😋 len pikantné sa pre mozny potrat neodporúča le ten som jedla tiež a o 11dni mame rok 😋
@evittam Ja tiež robím stále do šalátu napríklad, len z domácich vajec, ale nikdy nie z varených, je to hnus .

Vsetko s mierou ;) akurat majonezu vajcia vraj moc nie no neviem ci je to pravda kedze ja to moc nejedavam celkovo pre zaludok ;)