Aké sú podmienky pri rizkovom tehotenstve?
Ahojte chcela by som sa spýtať. Momentálne som v 10 týždni na PN. Keby som šla na rizikové, aké sú tam podmienky. Jedná samy pri PN mám určité hodiny na vychádzky a pri rizikovom je to ako?? Ďakujem za odpoveď
2hodky doobeda a 2poobede 🙂.takže snáď vieš šiť,hackovat alebo neco s čím sa zabavis
ja som doma od 10tt, som v 18tt, nie som na pn ako riziková ale mala som uraz, vychádzky mám 2hodiny doobeda, 2 hodiny poobede a poviem vam že som sa ešte nestihla nudiť a to vychádzky dodržiavam na 100 percent...
ak ideš na PN ked si tehu, iný dovod ako rizikové tehotenstvo Ti do PN nenapíšu - diagnoza O20...a vychádzky Ti može lekár dat 2hod. do obeda 2 po obede...Nemyslím, že by Ti to lekár nemal dat, teda ak nemáš vážne zdravotné problémy...pri ktorých by si ani sama nešla von....Ja som prvý týžden doma zatial bez vychádzok, a potom si tiež dám zapísat, koly dcérke, ktoru musím brávat do školy a k lekárom...a samoška aj na nutné nákupy 🙂
bianka0111 nie je pravda, ze PN v tehotenstve automaticky znamena rizik. tehotenstvo.... to su dve rozdielne veci.... ja som uz 6 mesiac PN a nie som na rizikovom, mam klasicke poradne len raz za mesiac. v rizikovej poradni su zeny sledovane castejsie, plus tych diagnoz, ktore ti gynekolog moze napisat do PN je omnoho viac ...Inak vychadzky su rovnake ci je zena na klasickej PN, alebo na rizikovom....
Ja som bola na rizikovom tehotenstve, mala som síce vychádzky, ale keď mi bolo zle, ležala som. Jednoducho som to robila tak, že ak mi bolo čo i len trošku zle, radšej som nikam nešla. Cítila som sa však celkom dobre napriek tomu, ako ma strašil doktor.

podla dohody s lekarom........a v zavislosti od toho, ci je tehulka skutocne na rizikovom, alebo je vypocitava a chce byt doma len tak...............vtedy sa moze dohodnut s lekarom aj na neobmedzenych vychadzkach, ja som si poctivo odlezala tri mesiace v nemocke dole hlavou a okrem navstevy WC a jedla mi nehrozilo zliezt z postele, takze sa to neda nejako globalizovat. NIektore na rizikovom mozu veselo chodit von, niektore nie. A rizikove tehotenstvo je tiez PN.....