icon

Ako často vám bábätka v brušku sčikutali?

sandrittta
24. nov 2011

Moze to nieco signalizovat? A viem to nejako ovplyvnit? Nam sa to v poslednej dobe stava velmi casto, od kedy sa mala otocila spravne aj 5krat denne.

Strana
z2
jankaslamka
12. jan 2012

velmi casto a niekedy aj velmi dlho 🙂

kokazm
12. jan 2012

To ako u nás, aj môj malý v brušku stále štikútal, niekoľko krát za deň a už má rok a štikúta stále. Štikúta, keď sa pociká a dlhšie ho neprebalím, štikúta, keď je mu zima, štikúta keď je smädný, štikúta keď sa zagoglí od zúbkov ale najviac štikúta keď sa smeje. Neznášam, keď ho niekto rozosmieva, lebo potom sa nevie doštikútať. Pýtala som sa na to, vraj to nie je nič škodlivé. Ak nezaberie čajík, tak si ho dám na ruky a hruďou ho opriem o moje plece a nech je jeho hruď zaťažená váhou jeho vlatného telíčka. To mi poradili a funguje. Ináč ja som tiež taký štikutáč, aj ja štikám keď zjem určité jedlá, napr. chlieb

ivusa79
12. jan 2012

Neboj, moja mala tiez stikuta aj 3x za den... niektore dni aj viac. Ale som rada, ze o tom pises, lebo tiez som sa uz niekedy bala 🙂

aspinka
12. jan 2012

Ked som cakala malu ani som nevedela ci babatko v brusku stikuta ale ked som cakala maleho asi tym zahanal nudu lebo stikutal skoro stale a vlastne teraz ked sa viac smeje zacne z toho zase stikutat 😀

lady1
12. jan 2012

kazdy den, niekedy aj niekolkokrat. väcsinou ked sa najem, alebo ked moc vyvadza. asi sa vtedy dost nahlce vodicky 🙂.

evuska32
12. jan 2012

no my sme tiež štikútali stále 🙂 vždy pribehol niekto z rodiny a držal ruky na brušku 🙂 inak sme mali problém sa dočkať nejakého pohybu. Teraz si to vynahrádza 😀 a chvíľu neposedí opica moja xixi

lucka1987
16. jan 2012

urcite to bolo par krat za den.. a niekedy bolo zas par dni tichucko.. bolo to rozne

zuzkajc
11. nov 2017

Ja som teraz v 30.tt a mne sa stava ze obcas stikuta aj 30 minut v kuse a dost intenzivne, cele brucho mi rytmicky nasdkakuje .. tak neviem ci to je tiez normalka.

Strana
z2